НовиниЧеркаські автомайданівці повернулися із зони АТО

Черкаські автомайданівці повернулися із зони АТО

-

- Advertisment -

Черкаські автомайданівці здійснили ще одну доставку гуманітарної допомоги воїнам, які захищають країну у районі м. Дебальцеве, інформує прес-центр автомайданівців.

Більше 10 тонн вантажу було доставлено у розташування 54-го окремого розвідувального батальйону. Бійці отримали необхідні для облаштування бліндажів дошки, бруски, щити (офісні перегородки), телевізор та інші речі.

Крім того, активістам довелось побувати на передовій позиції 128 механізованої гірсько-піхотної бригади, де відбувають службу близько 100 черкасців. Бійці, які перебувають у найтяжчих умовах, отримали теплі речі, буржуйки, паяльні лампи та домашні продукти харчування.

Волонтерів ГО "Автомайдан-Черкаси" вразило те, в яких умовах нашим бійцям доводиться виконувати свій військовий обов’язок. Попри це, вони ні на що не скаржаться і готові до кінця захищати Батьківщину. Через автомайданівців військовослужбовці передали слова подяки всім тим небайдужим людям, які зібрали та передали гуманітарну допомогу.

ГО "Автомайдан-Черкаси" продовжує виконувати волонтерську місію та просить усіх небайдужих долучатись до допомоги нашим воїнам.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські богатирі здобули 30 нагород на Кубку України з пауерліфтингу

У Києві відбувся Кубок України з пауерліфтингу та окремих вправ, який проводила федерація “Комітет пауерліфтингу України” (Ukrainian Powerlifting Committee...

На Черкащині дерусифікували автобусний маршрут (ФОТО)

На Черкащині провели дерусифікацію автобусного маршруту, який курсує між Черкасами та Багачево (колишнє Ватутіне). Так зміни відбулися завдяки втручанню...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x