НовиниЧеркаські активісти зібралися до міністра, аби не допустити повернення...

Черкаські активісти зібралися до міністра, аби не допустити повернення Клименка

-

- Advertisment -

Низку вимог до міністра екології та природних ресурсів України 22 червня під час прес-конференції озвучила коаліція громадський організацій Черкащини. Всі вони стосуються звільненого начальника Держекоінспекції у Черкаській області Миколи Клименка. Його на посаді вкотре поновив суд, однак активісти виступають проти його повернення.

"Найсвіжіша справа – у лютому цього року було відкрито провадження за фактом підробки бланків і підписів реальних громадських організацій. Ця справа наразі на експертизі. Однак у нас є інформація, що документи дійсно були ним підроблені. Ми не допустимо повернення такого чиновника", – зазначив директор громадської організації "Агенція регіональної підтримки підприємництва та інвестицій" Євген Глєбов.

Підтримує його позицію і голова ГО "Об'єднання бійців-реформаторів" Сергій Лугеря. У них розраховують на призначення нового керівника.

"Три різні влади звільняють людину, а вона повертається. Це треба закінчувати. Клименко має звільнити місце, аби прийшла нова людина, та, яка викликатиме довіру громадськості", – додає активіст.

Кандидатури, яка могла б замінити Клименка, в активістів поки що немає. Кажуть: головне, аби він був професіоналом та мав незаплямовану репутацію.

Отож у п’ятницю, 24 червня, о 9.00, представники громадськості  поїдуть до міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака. Серед вимог, які йому висунуть активісти, – провести міністерську перевірку діяльності Державної екологічної інспекції у Черкаській області зі 2015 по 2016 роки та службове розслідування з відстороненням на час його проведення від виконання службових обов’язків Миколи Клименка.

Якщо ж міністр не дослухається до них, активісти попереджають, що підуть до Адміністрації Президента.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині судитимуть ветеринара-хабарника, який підробляв висновки на продукцію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x