НовиниЧеркаська активістка поділилася враженнями про відбір поліцейських

Черкаська активістка поділилася враженнями про відбір поліцейських

-

- Advertisment -

Громадська активістка із Черкас Наталія Вернидуб три дні пропрацювала в комісії з відбору поліцейських.

Про це вона повідомила на сторінці у Facebook.

"Два роки тому ми навіть уявити не могли, що буде ось такий відбір, і саме громадські діячі можуть впливати на його результат, – ділиться своїми враженнями про відбір нової поліції Наталія Вернидуб. – За три дні перед очима пройшло 130 людських доль. Різні є хлопці і дівчата — і всі вони ілюстрація до нашого життя, життя області, України, нашої історії, людських стосунків. Вчора, наприклад, було багато діючих міліціянтів-даішників, але всі вони мали досвід роботи дільничними інспекторами. Історії вражають, незважаючи на те, що нас всіх колишні менти дратували, ми їм суцільно недовіряли".

За її словами, молодші хлопці, які повернулися з АТО, справляються із пережитим, а чоловіки старшого віку (за 32) вже не можуть приховати посттравматичного синдрому.

"Іноді перед нами розгортаються сімейні драми, іноді насміємось із кандидатом. А от вчора була реально крута жінка – переселенка з Донбасу, маркшейдер, Ровеньки (Луганська область. – Ред.), але говорила вона вишуканою українською мовою, говорила легко і було видно, що це її рідна мова. Вища освіта проявлялась в усьому – від зовнішнього вигляду, манери поведінки до вміння аргументовано викладати свою думку. Красуня просто! І яка історія! Україна непереможна із такими жінками, сім’ями, із такими історіями! Вже не дочекаюсь, коли нова поліція буде патрулювати місто, обов’язково знайду привід їх викликати. От просто так, щоб ще раз поспілкуватись. Ну, і кандидати та кандидатки для селфі теж будуть – ми старались", – написала Наталія Вернидуб.

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліція розслідуватиме справу падіння білборда на людей у Черкасах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах проведуть благодійний рок-концерт

На площі біля Черкаської міської ради відбудеться безкоштовний благодійний концерт на підтримку ЗСУ популярного українського рок-гурту KOZAK SYSTEM. Про...

На Черкащині за літо шість шкіл припинили свою діяльність

За словами начальника обласного управління освіти Валерія Данилевського, упродовж літнього періоду в області шість шкіл зупинили свою діяльність, шість...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x