За п'ять місяців 2016 р порівняно з таким же періодом 2015 р. в Україні виробництво м'яса зросло на 1,4%, інформують у Державній службі статистики.
Черкащина опинилася на другому місці серед виробників-лідерів з показником у 183,8 тис. тонн. А першість завоювала Вінницька область, продемонструвавши результат 191,4 тис. тонн. Замикає трійку лідерів Дніпропетровська область, яка виробила 126,4 тис. тонн.
Найменша кількість м'яса у січні-травні 2016 р. була вироблена в Луганській області – 10,2 тис. тонн, в Миколаївській – 13,1 тис. тонн і в Чернівецькій – 21,2 тис. тонн.
Як повідомляв сайт vikka.ua, цього літа на кожного черкащанина припаде понад 2 кг меду.