НовиниЧеркащанка вразила суддів "Голосу країни" (ВІДЕО)

Черкащанка вразила суддів "Голосу країни" (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Черкащанка претендує на титул "найголосистішого вокаліста країни". На кастингу вокального шоу "Голос країни", що на каналі "1+1", дівчина приголомшила зіркових тренерів. Наосліп Олену Толстоногову обрали аж три із чотирьох суддів, ідеться в сюжеті "ВІККА-НОВИН"

Любов до музики Олені змалку прищепила мама. Доньчин талант, пригадує, помітила відразу. Тому й віддала її до музичної школи.

– Коли вона була маленькою, три роки, тато відвертав її, натискав нотки, і вона одразу їх знаходила, коли поверталася. Вона всі пісні переспівувала. Із жодною нотою не помилялася, – запевняє мама співачки Ірина Черненко.

У свої 22 Олена вже 15 років, як на сцені. Дівчина – лауреатка багатьох конкурсів. Головний тенор України Володимир Гришко навіть назвав її "зіркою нової опери".

Тепер голос Олени почула ще й уся країна.

Дівчина приголомшила суддів проекту "Голос країни". Перед її вокалом не встояв Святослав Вакарчук, Сергій Лазарєв і Тамара Гвердцителі. Зіркові тренери були спантеличені як голосом, так і вродою черкащанки.

– Руки тремтіли, ноги тремтіли, переживання було. Вся увага відразу на 4 відвернуті крісла. Починаю перший куплет і розумію, що не повертаються. Страх, переживання, а раптом не вийде, – пригадує , учасниця проекту "Голос країни" Олена Толстоногова.

Своїм наставником Олена обрала легендарну співачку Тамару Гвердцителі. Дівчина захоплюється її творчість ще змалку.

– Вона дуже м’яка. Боїться нікого не образити. Гарно, мудро чинить. Дає цінні поради, як поводитися на сцені, відчувати пісню, – характеризує Гвердцителі черкащанка.

Попереду в Олени музичні батли. Уже цієї неділі вона змагатиметься за місце у проекті із кращими співаками країни. Все, аби втілити свою заповітну мрію – підкорити велику сцену.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

«Черкаські Мавпи» зіграють на благодійному турнірі в Івано-Франківську

З 20 по 22 вересня в Івано-Франківську відбудеться благодійний турнір з баскетболу до Дня захисників та захисниць України. Про...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x