додому Новини Черкащанка стала ведучою програми "События" на "Україні"

Черкащанка стала ведучою програми "События" на "Україні"

0
1987

Із сьогоднішнього дня, 23 червня, новою ведучою денних і вечірніх випусків інформаційної програми "События" на каналі "Україна" стала колишній головний редактор телеканалу "ВІККА", екс-ведуча "Новин" каналу "Інтер" Анна Панова. Про це повідомила прес-служба "України".

Анна Панова вестиме денні та вечірні випуски "Событий" з понеділка по субботу о 15:00 та о 19:00 по черзі з Оленою Кот.

– Команда каналу "Україна" – дуже професійні люди, що постійно розвивають інформаційне мовлення. І для мене честь приєднатися до колективу "Событий". Ми разом будемо працювати над амбітним завданням – посиленням позицій програми серед лідерів новинного телеринку, – прокоментувала ведуча свій прихід на канал "Україна" "Телекритиці".

З приходом Анни Панової в складі ведучих інформаційних програм на каналі "Україна" відбулися зміни. Ранкові випуски "Событий" о 7:00 і 9:00 ведуть по черзі Олександр Мозговий і Марина Кухар, денні і вечірні о 15:00 і 19:00 – по черзі Олена Кот та Анна Панова. Підсумки доби, що минула, з понеділка по п'ятницю в програмі "События дня" відтепер о 23:00 підбиває Ольга Грицик, а Олег Панюта аналізує події тижня в інформаційно-аналітичному тижневику "События недели" щонеділі о 19:00.

У коментарі vikka.ua Анна Панова зазначила, що на роль ведучого "Событий" пробувалися як чоловіки, так і жінки.

– Конкуренти у мене точно були. Скільки – мені невідомо. Канал проводив тракти. Знаю, що на роль ведучого "Событий" пробувалися і чоловіки, і жінки різного типажу і різного віку. Мені приємно, що менеджмент каналу зупинив свій вибір на моїй кандидатурі. Постараюся виправдати довіру, – посміхаючись, говорить Анна.

Ведуча також висловила сподівання, що їй вдасться завоювати довіру нових глядачів.

– Я перейшла працювати з ранкових і денних новин на основний випуск в прайм-тайм. Ранкові новини припускають більше теплоти, вечірні – більше солідності і стриманості. Відповідно і буде коригуватися подача новин. Для мене – це новий досвід. Досвід цікавий та амбіційний. Сподіваюся, мені вдасться завоювати довіру глядачів каналу, – прокоментувала Анна Панова.

Довідково:

Анна Панова закінчила Національний університет "Києво-Могилянська академія" за спеціальністю "політологія", а також Інститут журналістики Київського національного університету ім. Т.Шевченка. Кар'єру в медіагалузі вона почала у 2002 році. Пройшла шлях від репортера до головного редактора та ведучої на регіональному телеканалі в Черкасах. Пізніше працювала на загальнонаціональних каналах, зокрема парламентським кореспондентом та ведучою новин на каналі "Інтер". Інформаційна політика "Інтера" із січня 2014-го набула відверто маніпулятивного характеру, що викликало реакцію незгоди як на самому каналі, так і в колег. Зокрема, зауваження з приводу висвітлення подій на майдані були й до Анни Панової. З 31 березня, після зміни керівництва "Національних інформаційних систем", що виробляють інформаційно-аналітичні програми для "Інтера", вона перестала бути ведучою новин. А наприкінці травня "Дусі" стало відомо про можливий перехід пані Панової на "Україну".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x