НовиниЧеркащанин обікрав гараж свого колишнього сусіда

Черкащанин обікрав гараж свого колишнього сусіда

-

- Advertisment -

Зловмисника міліція затримала за добу, інформує УМВС у Черкаській області. До чергової частини Придніпровського районного відділу міліції звернувся 66-річний житель із заявою про те, що невідома особа викрала з його гаража зварювальний апарат та електроінструмент.

На місце події черговий направив слідчо-оперативну групу. Оглянувши місце пригоди та опитавши сусідів потерпілого, працівники міліції розпочали пошуки зловмисника. Під час оперативно-розшукових заходів та перевірки можливих місць збуту подібної техніки, правоохоронцям надійшла інформація від громадян, що невідомий чоловік задешево продавав на ринку зварювальний інструмент та електроприлади.

Зловмисника було затримано та доставлено до райвідділу міліції. 32-річний чоловік зізнався у вчиненому та розповів, що напередодні увечері приходив відвідати свого сина та віддати борг колишньому сусіду. Побачивши, що його немає вдома, вирішив цим скористатися. Знайшов у схованці дублікати ключів від гаражу, відчинив його та викрав електроінструмент. Викрадені речі продав на місцевому ринку. Виручені кошти витратив на свої потреби.

За цим фактом слідчими Придніпровського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частино 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Наразі триває досудове розслідування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x