НовиниЧеркащанин накрав речей на 50 суму тисяч гривень

Черкащанин накрав речей на 50 суму тисяч гривень

-

- Advertisment -

Працівники черкаської міліції затримали чоловіка, який з будинку вкрав золоті прикраси та електротехніку на суму 50 000 гривень. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі УМВС у Черкаській області.

Зараз триває перевірка щодо причетності чоловіка до вчинення аналогічних злочинів на території міста.

Як інформують у міліції, до Придніпровського райвідділку звернувся 25-річний черкащанин, який повідомив, що невідомий проник до його помешкання та викрав відеокамеру, телефон, два золотих браслети та п’ять каблучок. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

Прибувши на місце події, правоохоронці відразу взялися до справи. Доки експерти-криміналісти проводили ретельний огляд місця події, інші правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи. Частина оперативників спілкувалася з місцевими жителями, інша перевіряла раніше судимих осіб. Під час перевірки в одному із ломбардів міста працівники міліції виявили викрадені речі.

Правоохоронцям вдалося отримати опис зловмисника. Як вдалося встановити, ним виявився 27-річний раніше судимий, непрацюючий місцевий житель. Чоловіка було затримано та доставлено до райвідділу міліції для надання показів. Під час розмови з працівниками міліції він зізнався у скоєному та розповів, що робить це не вперше. Зазвичай заходив в перший ліпший під’їзд та дзвонив у квартиру. Якщо у відповідь ніхто не відповідав, за допомогою викрутки та розвідного ключа зламував замки та проникав у житло. Вкрадені речі здавав до ломбарду. Виручені кошти витрачав на свої потреби.

Чоловіка затримано та взято під варту. Слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Зловмисника перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Триває досудове розслідування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Суд поставив крапку у перейменуванні міста на Черкащині: яке рішення Феміди?

Черкаський окружний адміністративний суд розглянув справу щодо скасування рішення про перейменування міста Ватутіне на місто Богачеве на Черкащині. Про...

Курсант ЧІПБ здобув срібло на Кубку України з веслування

Курсант 3-го курсу Черкаського інституту пожежної безпеки Микита Майко став срібним призером Кубку України з академічного веслування. Про це...

Цікаве:

Характеристики ортопедичних матраців: погляд експертів

Кожна людина близько третини свого життя проводить уві сні,...

Спортивні рюкзаки PUMA для чоловіків: як обрати ідеальний варіант

Спортивні рюкзаки для чоловіків стали незамінним атрибутом у повсякденному...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x