НовиниЧеркащинаЧеркащани знайшли на Філіппінах пляшку з грошима від "Орел...

Черкащани знайшли на Філіппінах пляшку з грошима від "Орел і Решка" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Черкащани Влада і Макс Любченки знайшли на Філіппінах пляшку зі щасливими 100 доларами від ведучих шоу "Орел і Решка". Про це пише "Інфоміст".

"Програму "Орел і Решка" на дозвіллі час від часу дивимось. Поїздку на Філіппіни вже на той час спланували. І якраз за кілька днів перед від’їздом вийшов черговий випуск шоу. Загорілися таки знайти цю пляшку. Тому довелося дещо підкоригувати маршрут, наблизивши його саме до острова Палаван, біля якого і заховали щасливі 100 доларів", – розповідає Влада.

Аби таки дістатися до конкретно вказаного місця, довелося вмовити капітана човна змінити екскурсійний маршрут та ще додатково певну відстань пропливти самотужки. Щасливі 100 доларів черкащани вирішили не витрачати, а зберегти як сувенір.

"Ми подорожували без багажу, а пляшку, як знаємо, в ручну поклажу брати не можна. Тож таки довелося придбати сумку, тепер така приємна пам’ятка прикрашає наше робоче місце".

Опісля черкащани надіслали фото із знахідкою за вказаною у записці електронною адресою, тож згодом отримали зворотні вітання від ведучого шоу Євгенія Синельникова.

Додають, що ця поїздка для мандрувальників була найбільш далекою. До цього бували в Індії, на Шрі-Ланці, згодом плануть побачити Африку та Південну Америку.

Зазначимо, "Орел&Решка" – розважальна телепрограма, присвячена подорожам. У кожному випуску розповідають про одну країну або місто з двох точок зору мандрівника: необмеженого матеріально та ощадливого зі 100 доларами в кишені. Той, у кого золота безлімітна банківська картка, в кожному випуску залишає для подорожувальників пляшку із запискою та 100 доларами, вказавши її точне місцезнаходження.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська спортсменка у Копенгагені тренує данців та винаймає українських айтішників на роботу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині в одній із громад щоранку просять зупинятися, а в церквах бити у дзвони

У Гельмязівській громаді, що на Золотоніщині, щодня о 9 ранку, коли лунає національна хвилина памяті, пропонують дотримуватися тиші, а...

Школа пілотів дронів на Черкащині: як це працює? (ВІДЕО)

На Черкащині діє школа пілотування дронів. За грантові кошти цивільних навчають керувати FPV-дронами. Повідомляє власкор ВІККА. Сергій Ільїн називає себе...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x