НовиниЧеркащинаЧеркащани просять Юлію Тимошенко не допустити забудову лісу котеджами...

Черкащани просять Юлію Тимошенко не допустити забудову лісу котеджами та вигнати Бондаренка із крісла голови обласної "Батьківщини"

-

- Advertisment -

На сесію міськради 10 листопада прийшли мешканці мікрорайону "Благовісний" та "Лісовий", щоб укотре звернутися з вимогою не забудовувати таунхаусами земельну ділянку по вулиці Лісова Просіка. Цього разу звернення адресували нардепу та лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, передає кореспондент vikka.ua.

Нагадаємо, на цій ділянці забудовник ПП ""Дніпробуд-Центр" планує звести котеджне містечко, вирубавши більше 300 сосен рекреаційної зони, яка є улюбленим місцем відпочинку для місцевих жителів. Вони неодноразово зверталися до міського голови Анатолія Бондаренка зупинити будівництво, однак їх так і не почули.

"На жаль міський голова Анатолій Бондаренко, який є представником партії "Батьківщина", та депутати міської ради від Вашої партії стали на сторону забудовника та не підтримують прагнення людей зберегти ліс, – звернулася до Тимошенко від імені мешканців мікрорайону Лідія Бережна. – Ми категорично засуджуємо таку позицію та вважаємо, що приватні інтереси одного забудовника не можуть бути вище за інтереси всієї громади міста. Крім цього, така позиція пана Бондаренка та депутатів-батьківщинівців підриває авторитет партії в цілому та Ваш особистий авторитет, як її лідера".

Тому містяни звернулися до Юлії Тимошенко з вимогою вплинути на мера-однопартійця, щоб той дослухався до людей, та зняти його з посади голови обласної організації партії "Батьківщина".

Міський голова відреагував на виступ та пообіцяв, що зробить все можливе, аби допомогти вирішити це питання.

"Ви вже підтримали забудовника своїм рішенням утриматися, а зараз намагаєтеся зберегти своє обличчя", – відповів мерові на його репліку депутат Руслан Зоря.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські депутати вимагають від Бондаренка розірвати договір забудови лісового масиву.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині збили 5 ворожих БпЛА

З ночі до ранку на Черкащині тривала повітряна тривога, під час якої оборонці неба відбили чергову повітряну атаку ворога....

Віра в дитячий талант: черкаський благодійник нагородив учасників конкурсу дитячого малюнка (ВІДЕО)

В офісі інвестиційного фонду «Олімп – гарант» лунає дитячий сміх. Тут зібралися переможці та учасники організованого фондом конкурсу дитячого...

Цікаве:

Три важливі питання про цифрову автоцивілку

Кожному водієві в Україні відомо, що сідати за кермо...

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи?

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи? Шкільні канцтовари —...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x