НовиниЧеркащани можуть отримати нову алею та спортивний зал

Черкащани можуть отримати нову алею та спортивний зал

-

- Advertisment -

Ось уже тиждень у Черкасах триває голосування у межах програми "Громадський бюджет". Сайт vikka.ua дослідив, які проекти користуються найбільшою популярністю серед містян.

Лідером за результатами голосування є проект, що стосується благоустрою алеї парку на території Першої міської лікарні. Тут пропонують встановити нове покриття, лавки, сміттєві урни, зробити освітлення, провести додаткове озеленення та облаштувати сучасну клумбу. Вартує така ініціатива мільйон.

Другим за кількістю голосів є проект "Спортивний зал імені Сергія Амброса". Ініціатори проекту планують відремонтувати зал, що знаходиться у приміщенні колишньої тютюнової фабрики ЛІД-14, та закупити туди спортивні снаряди. Він теж обійдеться бюджету міста у мільйон.

"Бронза" поки що дістається Черкаській гімназії №9. Тут хочуть облаштувати подвір’я, яке в результаті впливу часу та непогоди стало травмонебезпечним. Коштує реалізація такої ініціативи 600 тисяч.

Четверту сходинку знову посідає Перша міська лікарня. На її території планують облагородити ще й парк задля покращення умов відпочинку містян та гостей міста. Ініціатори проекту пропонують розчистити хащі, вирівняти нерівності рельєфу, встановити лавки, сміттєві урни та провести додаткове озеленення. Вартість проекту – 950 тисяч.

П’ятим за кількістю голосів є садочок №83 "Лісова казка". У дворі садка планують покласти нове асфальтне покриття, замінити підлогу та крівлю павільйонів, утеплити фасад будівлі. Бюджет проекту складає 860 тисяч.

Однакову  кількість голосів набрали  проекти "Сучасний дитячий навчальний заклад" та "Будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям для гри у футбол та хокей на траві". За умови, що п’ятірка лідерів не зміниться, на один із цих проектів ще залишаться гроші.

Перший стосується ДНЗ №35, де хочуть встановити новенькі гірки, гойдалки, альтанки, спортивно-ігрові комплекси та замінити покриття майданчиків для безпеки дітей. Коштуватиме реалізація такої ініціативи 930 тисяч.

Другий передбачає заміну зношеного покриття для гри у футбол та хокей на траві по вул. Смілянській 78 (Центральний стадіон). Як зазначають ініціатори проекту, нове сучасне покриття (60 на 40 м) чудово підійде для проведення щорічного традиційного турніру серед школярів всього міста "Шкіряний мяч", слугуватиме домівкою для відкритої першості міста із футболу для дітей від 8 до 13 років. Цей проект обійдеться бюджету міста в мільйон.

Як повідомляв раніше сайт vikka.ua, голосування за проекти триватиме до 14 грудня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення міцності та довговічності фундаменту будь-якої будівлі. В останні роки на...

У Кам’янці вилучили арсенал зброї, чоловіку оголосили про підозру

Правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси у 36-річного жителя Кам’янки. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури та ГУНП України...

Цікаве:

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення...

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x