НовиниЧеркащанці за шахрайство світить покарання

Черкащанці за шахрайство світить покарання

-

- Advertisment -

До чергової частини Черкаського районного відділення поліції звернувся 38-річний житель одного із сіл району з повідомленням про шахрайство. Потерпілий розповів правоохоронцям, що його ошукала знайома, 33-річна черкащанка, яка займається продажем металопрофілю.

Чоловік жінку знає вже не один рік. У неї на фірмі замовляв товар та отримував його, але друге замовлення чекає вже чотири місяці. Також він додав, що він їй дав частину коштів для придбання автівки, які вона також не повертає.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали заявника та взялися перевіряти отриману інформацію. Підозрювану застали на місці роботи та викликали в поліцію для дачі показів. З її слів стало відомо, що вона обіцяє кошти повернути, але відмовляється від будь яких пояснень.

Наразі слідчим відділом Черкаського районного відділенням поліції з’ясовуються всі обставини події, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан застерігають, як не стати жертвою "витонченого" шахрайства.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині збили 5 ворожих БпЛА

З ночі до ранку на Черкащині тривала повітряна тривога, під час якої оборонці неба відбили чергову повітряну атаку ворога....

Віра в дитячий талант: черкаський благодійник нагородив учасників конкурсу дитячого малюнка (ВІДЕО)

В офісі інвестиційного фонду «Олімп – гарант» лунає дитячий сміх. Тут зібралися переможці та учасники організованого фондом конкурсу дитячого...

Цікаве:

Три важливі питання про цифрову автоцивілку

Кожному водієві в Україні відомо, що сідати за кермо...

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи?

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи? Шкільні канцтовари —...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x