НовиниЧеркащан запрошують на безкоштовний концерт вокалістки з Норвегії

Черкащан запрошують на безкоштовний концерт вокалістки з Норвегії

-

- Advertisment -

23 червня о 16.00 в органній залі Черкаського музичного училища ім. С.С.Гулака-Артемовського відбудеться концерт вокальної музики лауреата міжнародних конкурсів Дар'ї Катиби, інформує прес-служба Черкаської міської ради.

У програмі – твори зарубіжних композиторів: В.Моцарта, Е.Гріга, А.Адама, Е.Маріконе та інших. Вхід вільний.

26-річна Дар'я Катиба проживає в Норвегії. Дар'я починала свою музичну освіту і кар'єру в місті Черкаси. Вона почала захоплюватися музикою і виступати на сцені з чотирьох років. Голос Дар’ї – сопрано. Її першими педагогами були Верігіна Генрієтта Петрівна і Красавіна Лариса Миколаївна.

Дар'я навчалася класичного вокального мистецтва при Норвезькій академії музики (2009-2013 Осло), Університеті Агдер (2013-2015 Крістіансанд), Академії ім. Жана Сібеліуса (2014-2015 Гельсінкі) і частково при Королівській академії музики (Лондон). У 2015 році співачка успішно отримала ступінь магістра по класу класичного вокального виконання. Її вчителями в академіях були відомі в світі вокальної музики професори Барбру Марклюнд-Петерсон (Осло), Ніл Меки (Лондон) і Оути Кахконен (Гельсінкі).

Дар'я є багатогранним музикантом, що використовує свій талант в різних стилях і напрямках. В її багатий репертуар входять твори старовинної, класичної та сучасної музики, а також фольклор, джаз і французький шансон.

Молода вокалістка бере активну участь у культурному житті Норвегії, організовуючи концерти, музичні проекти і беручи участь у фестивалях по всій країні і тісно співпрацюючи з музикантами світового рівня (Свен Люндестад (гітарист), Ааре Пауль Латтік (органіст), Ховард Гімсе (піаніст)).

Як повідомляв сайт vikka.ua, французький фотограф відкрив у Черкасах персональну виставку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Дві сім’ї з Канева отримають матеріальну допомогу після пожежі

У Каневі двом сім’ям, які постраждали внаслідок пожежі, виділили 120 тисяч гривень матеріальної допомоги. Про це повідомляє пресслужба Канівської...

Побиття ветерана у Смілі: справа перебуває під контролем

Справа із побиттям ветерана у Смілі тримається під контролем поліції і народного депутата України Олександра Завітнєвича. «Як і обіцяв, тримаю...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x