НовиниЧеркасиЧеркащан просять долучитися до плетіння «кікімор» для військових

Черкащан просять долучитися до плетіння «кікімор» для військових

-

- Advertisment -

Вже кілька місяців поспіль у Гуманітарному центрі Черкаської міської ради волонтери плетуть маскувальні сітки та «кікімори» для наших захисників. Зараз «павучки Кулика» просять містян про допомогу: їм потрібні робочі руки і матеріали. Повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

кікімори сітки
facebook.com/chmr.help

Гуманітарний центр Черкаської міської ради, створений у перші дні війни з ініціативи міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, за обсягами наданої допомоги став одним з найпотужніших в Україні. Окрім внутрішньо переміщених осіб, тут організували допомогу для наших захисників. Зокрема, з початку роботи Гуманітарного центру волонтери виготовили 237 маскувальних «кікімор».

«Зараз дівчата працюють над великим замовленням: 20 «кікімор». Наступне  замовлення – ще 12 таких маскувальних костюмів, – розповідає координатор напряму Катерина Грузиненко. – Але нашим «павучкам Кулика» не вистачає рук і витратних матеріалів. Потрібні мішковина, шерстяні нитки і тканина захисного, жовтого чи коричневого кольорів. Крім того, якщо хтось має  вільні 2-3 години,  приходьте до нас, аби допомогти Збройним Силам України».

«Майстрині-волонтери спочатку плели для потреб захисників маскувальні сітки. Але, за відгуками воїнів, костюми-«кікімори» є для них ефективнішими й надійнішими, – говорить координатор Гуманітарного центру ЧМР Тетяна Діденко. – До речі, плести сітки простіше, а виготовлення «кікімор» вимагає певної майстерності, яку вже мають наші «павучки». Тому зараз спеціалізуємося на цьому напрямку. А найбільша радість для нас – це усвідомлення того, що завдяки нашій праці захисники України повертаються живими із бойових завдань».

Адреса Гуманітарного центру:
вул. Благовісна, 170.

Працюємо з 9:00 до 17:00

Номер рахунку для матеріальної підтримки:
5168 7451 0449 2555

Як повідомляла раніше vikka.ua,

Ігор Табурець розповів деталі відбитої ракетної атаки над Черкащиною (ВІДЕО) 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині збили 5 ворожих БпЛА

З ночі до ранку на Черкащині тривала повітряна тривога, під час якої оборонці неба відбили чергову повітряну атаку ворога....

Віра в дитячий талант: черкаський благодійник нагородив учасників конкурсу дитячого малюнка (ВІДЕО)

В офісі інвестиційного фонду «Олімп – гарант» лунає дитячий сміх. Тут зібралися переможці та учасники організованого фондом конкурсу дитячого...

Цікаве:

Три важливі питання про цифрову автоцивілку

Кожному водієві в Україні відомо, що сідати за кермо...

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи?

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи? Шкільні канцтовари —...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x