НовиниЧеркащинаНа Черкащині тренується національна жіноча збірна з ампфутболу (ВІДЕО)

На Черкащині тренується національна жіноча збірна з ампфутболу (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

На базі «Табір Максимум» проходять інтенсивні тренування. Уже в листопаді команда вирушить на чемпіонат світу, в якому візьмуть участь іще 11 збірних. Про це повідомляє власкор ВІККА.

Дух сильніший за тіло. Це про Ольгу Бенду. Вона служила у складі 72-ї окремої механізованої бригади на Донеччині. У 2017 – му під Авдіївкою зазнала поранення, внаслідок якого втратила ногу. Ольга не просто навчилася ходити на протезі. Почала бігати марафони, а потім прийшла у футбол. Ольгу обрали капітаном української збірної.

ОЛЬГА БЕНДА, ВЕТЕРАНКА РОСІЙСЬКО- УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ

Я більш впевненіше почала почувати себе на полі, я почала ходити два рази на тиждень на тренування, тренуємся в Києві з хлопцями і через це набагато сильніше себе почуваєш і впевненіше.  Для мене футбол це в першу чергу реабілітація. Можливість відновлювати емоційні моменти, це спілкування з комнадою. Підтримка від дівчат.

Маккензі Гілмор – президентка Федерації футболу для людей з ампутацією Сполучених Штатів Америки. Вона своїм досвідом допомагає українським тренерам. Маккінзі вражена прогресом української команди.

МАККЕНЗІ ГІЛЛМОР, ПРЕЗИДЕНТКА ФЕДЕРАЦІЇ ФУТБОЛУ ЛЮДЕЙ З АМПУТАЦІЄЮ США, ТРЕНЕРКА

Жінки досягають дивовижного прогресу з кожним наступним тренуванням. І не лише фізично стають сильнішими, витривалішими, кращими, вони спілкуються одна з одною і разом – вражаюча команда.

Єлена своє життя присвятила спорту, хоч і має подвійну ампутацію нижче коліна. До табору української збірної приїхала, щоб бути поряд з відважними українками, надихати їх своїм прикладом і допомагати долати виклики долі.

ЄЛЕНА ЕВАНС, ЧЛЕНКИНЯ ПРАВЛІННЯ ГО “ФУНДАЦІЯ ШЕПЕРДЗ УКРАЇНА-США”

Ці жінки надихають. Демонструють захопливу історію боротьби, впевненості в тому, що в них все вийде і готуються до Чемпіонату світу від України. Ми зараз дуже хочемо їх підтримати на цьому шляху. Цей шлях – про подолання фізичних обмежень і про нову історію життя.

А нова сторінка історії життя відважних українок, які пов’язали своє життя з ампфутболом, буде писатися уже зовсім скоро.

ВІТАЛІЙ СОБКО, ГЕНЕРАЛЬНИЙ ДИРЕКТОР ГО «ТАБІР МАКСИМУМ»

Дівчата набагато серйозніше підходять до підготовки.Зараз вже сформувався основний склад команди. Готуємось достойно представити Україну на Чемпіонаті для жінок з ампутаціями.   Всі країни в світі будуть вперше брати участь. Це перший такий турнір саме для жіночих команд футболу серед жінок з ампутацією.

Уже за місяць у Колумбії розпочнеться чемпіонат світу. За перемогу боротимуться 12 збірних: Колумбії, Аргентини, Бразилії, Камеруну, Англії, Гани, Гаїті, Ліберії, Нігерії, Польщі, України та США.

ТЕТЯНА МАЦИШИНА, ФОРВАРД КОМАНДИ

В першу чергу це про внутрішню перемогу, подолання внутрішніх страхів. Це величезна для нас можливість представляти Україну на світовому рівні і тим паче бути першими основоположниками, скажімо так, то для мене це як мінімум, честь.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Золотоніському районі рятувальники склали адмінпротоколи на паліїв сухої рослинності

У Золотоніському районі під час спалювання сухої рослинності сталися два інциденти, що призвели до пожеж. Про це повідомляє пресслужба...

У Черкасах чоловік отримав підозру: ударив ножем сусіда

Повідомили про підозру 24-річному жителю Черкас за спричинення тяжкого тілесного ушкодження. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.  Інцидент стався...

Цікаве:

Шампанське і десерти: як правильно підібрати гастрономічну пару?

Ігристі вина — це дуже смачні напої, і вивченню...

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x