НовиниЧеркасці зустрілися з військовими із Національної гвардії

Черкасці зустрілися з військовими із Національної гвардії

-

- Advertisment -

У Черкасах відбулась акція "Захисти Черкащину", мета якої була продемонструвати патріотичну та бойову готовність регіону. З різних районів області прибули добровольці – військові Національної гвардії, які засвідчили своє бажання захищати рідний черкаський край та Україну, повідомляє прес-служба ОДА.

До складу Національної гвардії входять представники козацтва, ветеранських спілок, громадських патріотичних формувань. Загалом чисельність гвардії становить понад тисячу осіб. На зустріч з громадськістю на Соборну площу Черкас прийшло близько двох сотень чоловіків. Усіх їх благословив та освятив митрополит Черкаський і Чигиринський владика Іоан, який також взяв участь у заході.

Приєднались до сьогоднішньої акції і військові батальйону територіальної оборони. Як повідомив голова черкаської державної адміністрації Юрій Ткаченко, вступити до лав цього військового формування забажало близько тисячі чоловіків, тоді як необхідно тільки 400 осіб.

Обласна влада зараз вирішує питання із забезпеченням військових обмундируванням – шоломами та бронежилетами, адже цими речами бійці забезпечені лише на 20%. Юрій Олегович направив лист до канадської діаспори з проханням допомогти військовою технікою. Крім того, депутати проголосували за спрямування з обласного бюджету фінансової допомоги кожному черкащанину, який несе службу у південно-східних регіонах країни.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Сумщині загинув розвідник із Черкащини

18 жовтня під час виконання бойового завдання на Сумському напрямку загинув уродженець села Іскрене Андрій Бевз. Про це повідомляє...

Черкащину атакували ворожі дрони: є пошкодження інфраструктури

Минулої ночі Черкащина опинилася під ударами ворожих дронів. Силами ППО, мобільних вогневих груп і засобів радіоелектронної боротьби вдалося знищити...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x