НовиниЧеркасці платять лікарям, щоб бути впевненими у якості наданих...

Черкасці платять лікарям, щоб бути впевненими у якості наданих послуг?

-

- Advertisment -

Громадський активіст Олег Устименко переконаний, що черкащани звикли платити лікарям, щоб бути впевненими у якості наданих послуг. Про це він заявив у ефірі програми "Дійові особи".

"Частина лікарів не чесні на руку. Вони використовують емоційний стан хворого, коли людина готова зробити все, щоб вилікуватись. Тому несуть-дають гроші, щоб отримати якісні послуги. Можна не дати, але тоді не має певності, що послуга буде якісною", – говорить Олег Устименко.

Директор департаменту охорони здоров'я ЧМР Олег Стадник погоджується з тим, що справді частина лікарів спекулюють на емоційному стані хворого.

"Знаєте, яка починається паніка, коли пацієнт потрапляє в медустанову. Він розпитує у пацієнтів в палаті, хто їх лікує, як лікує, що треба зробити, скільки заплатити. Сусільство в підсвідомості знає, що по іншому ця система не функціонує. Є люди, які готові заплатити, є лікарі, які готові взяти. Я б не сприймав їх злочинцями. Для мене не сприйнятливий лише той факт, коли ти ще не почав надавати допомогу, а вже користуєшся людиною, наперед щось вимагаєш. Вдячність пацієнтів завжди була і завжди буде. Але нині вона набуває перекривлених рис", – переконаний Стадник.

За його словами, раніше пацієнти дякували квітами, солодощами. А нині ж, коли лікарів готують і в приватних вишах, то для них стає звичним те, що вони дають гроші за навчання і відповідно можуть брати гроші і за свої послуги, як фахівця.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Заступника міського голови Черкас нагородили орденом святого великомученика Юрія Переможця

Першого заступника міського голови Сергія Тищенка нагороджено орденом святого великомученика Юрія Переможця. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Відзнаку вручив...

Комфортна погода на Черкащині знову зміниться на спеку

До керування синоптичною ситуацією Черкаського регіону приступає антициклон з південного заходу. Атмосферний тиск зростатиме, розмиваючи хмарність. А тому, у...

Цікаве:

Історія суші: як це японське блюдо стало таким популярним в Києві?

Стисло феномен популярності японської кухні (зокрема суші) можна пояснити...

Автомобіль в кредит: як вигідно придбати транспортний засіб на вигідних умовах

Дізнайтеся про вигоди придбання авто в кредит, основні умови...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x