НовиниЧерез політику Автомайдан покинув ще один член організацїі

Через політику Автомайдан покинув ще один член організацїі

-

- Advertisment -

Черкащанин Олексій Панасенко заявив про свій вихід з організації “Автомайдан-Черкаси” через свою незгоду з останніми подіями та діями її деяких учасників. Про це він написав у Facebook.

У своїй заяві він зазначає, що не згоден зі звинуваченнями, що були висунуті на адресі одного із засновників Автомайдану в місті Русланові Зорі. Його звинуватили в тому, що він “використовував “Автомайдан” на свою користь та підтримує Одарича на місцевих виборах “.

“Мені не подобається, що ці люди так і не показали конкретні факти і приклади, коли Зоря займався подібним піаром або хоч раз виступив підтримати якусь політичну партію. Мені було гидко дивитися, як члени координаційної ради, замість того щоб займатися плануванням роботи Автомайдану, зайнялися полюванням на агентів якихось політичних партій. Коли Зоря звітував про свою роботу на зборах, було видно, хто працював, збирав гроші і продукти, а хто займався інтригами”, – зазначив Панасенко.

“Звинувачують інших у піарі для політики, а самі роблять політичні заяви. Я прочитав останні заяви в Інтернет. Чомусь і справді згадали з критикою усіх політиків місцевих, крім представників “Батьківщини”. Я не можу навести факти, але поширюється інформація, що один з нинішніх членів координаційної ради раніше був тісно пов’язаний з цією партією, а інші ведуть переговори про її підтримку. Іншого учасника Автомайдану, без обговорення з автомайданівцями, вже хочуть призначати на високу посаду чи виконком чи у ОДА, а допомагає йому в цьому депутат з БЮТ. Коли я читаю Інтернет про цього діяча, у мене виникає питання, хто після цього має моральне право критикувати Зорю взагалі?” – обурюється колишній автомайданівець.

“Тому я не хочу брати участь в такому Автомайдані. Я готовий і буду брати участь у заходах, автопробігах, збирати кошти і продукти, контролювати владу, але я не хочу, щоб мені вказували, кого підтримувати і на чий млин лити воду”, – йдеться у заяві.

Нагадаємо, не так давно ГО “Автомайдан-Черкаси” покинув Руслан Зоря. Причиною назвав своє бажання балотуватися у депутати.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Нічні тривоги на Черкащині: збито 14 ворожих БпЛА

Черкаська область провела ніч під тривогами через ворожі безпілотники, які рухалися з різних напрямків та змінювали маршрути. Про це...

Дві сім’ї з Канева отримають матеріальну допомогу після пожежі

У Каневі двом сім’ям, які постраждали внаслідок пожежі, виділили 120 тисяч гривень матеріальної допомоги. Про це повідомляє пресслужба Канівської...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x