НовиниБорщовий набір подешевшав на 22 %

Борщовий набір подешевшав на 22 %

-

- Advertisment -

Плодоовочевий індекс "АПК-Інформ: овочі та фрукти" за попередній тиждень (з 31 травня по 6 червня) знизився відразу на 7,7% після зростання на 2,2% тижнем раніше. Так, тенденція падіння цін, яка перервалася тижнем раніше через дощі, знову поновилася, інформує fruit-inform.

– Рання продукція на початку червня остаточно завоювала ринок України, що призвело до падіння цін практично у всіх сегментах плодоовочевої продукції, – керівник проекту "АПК-Інформ: овочі та фрукти говорить Тетяна Гетьман". – Найбільший внесок у зниження вартості плодоовочевого кошика внесли овочі борщового набору, що подешевшали на 21,6%, і тепличні овочі, ціни на які знизилися на 20,3%.

Також дешевшати продовжили і фрукти: за тиждень вартість основного фруктового набору знизилася на 7,4%. Натомість, ціни на картоплю переважно не змінилися, що було викликано як і раніше недостатньою пропозицією ранньої продукції і невисоким пропозицією продукції врожаю минулого року, залишки якої активно розпродавалися на ринку.

Стрімкіше всього за тиждень знизилися ціни на ранню білокачанну капусту. Ця продукція подешевшала більш ніж в 2,5 рази. Майже на третину знизилася ціна на тепличний помідор завдяки виходу на ринок постачальників продукції з літніх теплиць. На чверть подешевшала черешня і на 17% – суниця садова. На думку риночників, тенденція зниження цін може зберегтися і на наступному тижні.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах біля дитячого майданчика виявили вибухонебезпечний предмет

Вихідними мешканці міста повідомили про знахідку вибухонебезпечного предмета на вулиці Нижня Горова. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської...

У Черкасах встановили чоловіка, який чіплявся до неповнолітніх

Поліцейські Черкас оперативно встановили особу 60-річного чоловіка, який біля ТРЦ на вулиці Хрещатик чіплявся до неповнолітніх дівчат із розпусними...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x