НовиниАвтомайдан шукав на приватному підприємстві депутатів через земельні питання

Автомайдан шукав на приватному підприємстві депутатів через земельні питання

-

- Advertisment -

Учора кілька членів ГО "Автомайдан-Черкаси" разом із Самообороною та трьома депутатами міської ради – Святославом Вовкодавом, Валерієм Воротником і Володимиром Мамалигою – їздили на приватне підприємство "ТЕМП" у пошуку депутатів із групи "Партія вільних демократів".

За словами одного з координаторів черкаського Автомайдану Анатолія Стеценка, їхати до депутатів активісти вирішили через земельні питання.

– Під час сесії ми запропонували депутатам голосувати лише за земельні питання, пов'язані з приватним сектором, СУБами, ЖЕКами та садовими кооперативами. Інші питання ми пропонували зняти, бо до них були "питання". Коли ми заявили про це, депутати сказали, що не можуть голосувати за будь-які питання, бо немає кворуму. Хтось у кулуарах запропонував поїхати на "ТЕМП" до депутатів з "Партії вільних демократів", які були відсутні в повному складі, і попросити їх таки працювати на сесії, – розповів Анатолій Іванович у коментарі vikka.ua.

Він запевнив, що ніяких силових дій до депутатів не передбачалося.

– Ніхто нас там не чекав, ніхто не захотів поспілкуватися. Коли ми подзвонили до Ліходькіна (голова депутатської групи ПВД у міській раді, – ред.), то він сказав, що вони не братимуть участь у засіданні сесії, – зазначив автомайданівець.

За інформацією Стеценка, представників депутатського корпусу, які поїхали шукати "вільних демократів", вибрали самі народні обранці.

– А ми ж не знаємо, хто там як до кого ставиться… Вони самі визначилися, хто поїде. Там були різні варіації, – додав Анатолій Іванович.

Також він зазначив, що рішення їхати до депутатів було "раптовим".

– Зараз починають закидати "Чому поїхали туди?" Ми поїхали не тому, що нам хтось так сказав. Це було раптово. Крім того, в нас часу збирати всіх депутатів по місту не було. Через те, що з нами поїхало троє, знову кворуму не було. У нас всього 10 хвилин було. Тому це не спеціальна акція проти "вільних демократів" була, – запевнив Анатолій Стеценко.

Насамкінець він додав, що Автомайдан ставить перед собою два завдання: щоб сесія працювала в законодавчому полі та щоб не голосувалися корупційні земельні питання.

– Ми ніякі замовлення не виконуємо, – сказав Стеценко. – Земельну сесію перенесли на вівторок. Сподіваюся, на ній будуть присутні всі депутати. Зокрема, і "вільні демократи". Вони можуть не голосувати або не підтримувати якісь рішення, але на засідання ходити мусять.

Нагадаємо, вчора сесія почалася із запізненням через відсутність кворуму. Свою відсутність на сесії "вільні демократи" пояснили тим, що до них не дослухаються.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Уманщині чоловік постраждав через пожежу в будинку

Вчора, 21 жовтня, близько 22:30 у селі Дзензелівка сталася пожежа в житловому будинку. Як повідомили в пресслужбі ДСНС у...

Патрульні Черкащини повернули додому двох літніх людей

Поліцейські Черкащини не припиняють надавати допомогу людям старшого віку, які загубилися. За останні вихідні було зафіксовано кілька випадків, коли...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x