НовиниАвтомайдан просить з’ясувати, чого сина нардепа Олійника ніяк не...

Автомайдан просить з’ясувати, чого сина нардепа Олійника ніяк не випишуть із лікарні

-

- Advertisment -

Представники ГО "Автомайдан-Черкаси" звернулися до голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка та прокурора області Віктора Миколенка з вимогою перевірити достовірність необхідності перебування прокурора Черкаського району Руслана Олійника на стаціонарному лікуванні в Черкаській обласній лікарні, а також законність видачі йому листа непрацездатності (лікарняного листа) за червень-липень 2014 року.

Про це представник Автомайдану Віталій Короткошей повідомив кореспонденту vikka.ua.

Як розповіли автомайданівці, за їхньою інформацією, лікарі обласної лікарні безпідставно переводять Руслана Олійника з одного відділення в інше для того, щоб продовжити йому термін перебування на стаціонарному лікуванні.

– За нашою інформацією, це робиться для того, щоб перекваліфікувати кримінальну справу за ознаками нанесення легких тілесних ушкоджень у кримінальну справу за ознаками нанесення тілесних ушкоджень середнього ступеня важкості, а також для того, щоб його через перебування на лікарняному не могли звільнити з посади прокурора Черкаського району, – зазначив Короткошей.

За словами автомайданівця, у розмові з ними прокурор області Віктор Миколенко не підтвердив факт побиття Руслана Олійника.

Нагадаємо, зранку 4 липня в Черкасах пікетували обласну прокуратуру з вимогою звільнити прокурора Черкаського району, сина нардепа Руслана Олійника, який саме вийшов із лікарняного. Там мітингувальникам повідомили, що під час перевірки діяльності Руслана Олійника було виявлено ряд порушень, тож зараз стоїть питання щодо його звільнення.

Опісля частина мітингарів пішла в районну прокуратуру. Під час розмови з активістами, за словами очевидців, Олійнику-молодшому стало зле і його повезли до лікарні.

Батько Руслана, народний депутат, екс-мер Черкас Володимир Олійник повідомив згодом журналістам, що його син – у реанімації. У Першій міській лікарні, куди нібито потрапив Олійник, ситуацію коментувати відмовилися.

Згодом стало відомо, що черкаський районний прокурор, син народного депутата Руслан Олійник перебуває в обласній лікарні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На черкаській площі спорудили лабіринт медіаграмотності

У Черкасах розмістили лабіринт, за допомогою якого кожен охочий може покращити свої знання про споживання інформації. Про це пише...

На Золотоніщині чоловік украв прапор із могили військового

Поліцейські повідомили про підозру золотонісцю у нарузі над могилою полеглого військового. Про це повідомляє Поліція Черкащини. 53-річного жителя Золотоніського району...

Цікаве:

Шампанське і десерти: як правильно підібрати гастрономічну пару?

Ігристі вина — це дуже смачні напої, і вивченню...

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x