НовиниАтестація керівного складу поліції Черкащини розпочнеться відзавтра

Атестація керівного складу поліції Черкащини розпочнеться відзавтра

-

- Advertisment -

Із завтрашнього дня розпочинається атестація керівного складу поліції Чернігівщини, Черкащини, Вінниччини, Житомирщини та Херсонщини. Три комісії атестуватимуть від 25 до 45 керівників кожного главку. Упродовж травня-червня атестацію планують завершити. Про це інформує прес-служба Національної поліції.

Голова Національної поліції Хатія Деканоідзе зазначила, що під час проведення атестації на кожного поліцейського керівника сформують так зване "досьє". Комісії вивчатимуть не лише інформацію стосовно кожного поліцейського, який проходить атестацію (декларації, дані з відкритих джерел), але й інформацію стосовно роботи претендента на своїй посаді. Зокрема, вивчатиметься статистика "гучних" справ у регіоні та роль кожного керівника у їхньому розкритті.

"На кожну людину буде сформовано досьє. Після заслуховування, після розкриття  злочинів та інших заходів у нас вже сформується думка, як ця людина працює", – підкреслила Хатія Деканоідзе.

Радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко підкреслив, що при підготовці роботи комісій вдалося уникнути особливостей першого етапу переатестації, що дозволяли колишнім співробітникам, які не пройшли переатестацію, поновлюватися через суд на своїх посадах.

"Я закликаю громадськість також активно брати участь у процесі переатестації та повідомляти не лише негативні факти про того чи іншого співробітника, але й реальні професійні позитивні досягнення", – відзначив Іван Варченко.

За словами радника міністра внутрішніх справ, принципових змін також зазнав і, власне, сам підхід до проведення тестування та інтерв’ю.

"Відтепер інтерв’ю із кандидатами буде містити питання не лише на знання законодавства та загального рівня освіченості кандидатів. Нас буде цікавити мотивація співробітників та прагнення до подальшого розвитку у професії", – зазначив Іван Варченко.

Нагадаємо, процес атестації вже завершився у місті Києві, Київській, Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Одеській та Миколаївській областях. В цілому упродовж травня-червня пройде атестація керівного складу у ще 16 областях.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині розпочався відбір кандидатів до спецпідрозділу "КОРД".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Нічні тривоги на Черкащині: збито 14 ворожих БпЛА

Черкаська область провела ніч під тривогами через ворожі безпілотники, які рухалися з різних напрямків та змінювали маршрути. Про це...

Дві сім’ї з Канева отримають матеріальну допомогу після пожежі

У Каневі двом сім’ям, які постраждали внаслідок пожежі, виділили 120 тисяч гривень матеріальної допомоги. Про це повідомляє пресслужба Канівської...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x