НовиниАсфальт на черкаських дорогах укладатиме нова техніка (ФОТО)

Асфальт на черкаських дорогах укладатиме нова техніка (ФОТО)

-

- Advertisment -

Товариство "Черкасиміськбуд" спільно з ТОВ "Автомагістраль-Центр" закупили нову сучасну техніку. У їхньому арсеналі з’явилися 10 нових машин, які призначені для повного циклу укладання асфальту. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

Так, один із підрядників нині здійснює реконструкцію вулиці Менделєєва від вул. Санаторної до вул. Ярослава Галана.

За словами генерального директора ТОВ "Черкасиміськбуд" Анатолія Бурського, нова техніка працюватиме як на дорогах міста, так і на обласних магістралях.

Днями цю техніку підрядники презентували міському керівництву. Зокрема, з її можливостями ознайомився міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та секретар міськради Олександр Радуцький.

"Дуже важливо, що зараз у нашому місті підприємці зрозуміли, що вони можуть довіряти владі. Мені приємно, що підприємство з великою історією і досвідом роботи придбало дуже дорогу техніку, яка дозволяє якісно робити капітальний ремонт доріг. Це дає впевненість у тому, що вони зможуть виграти тендери у нашому місті", – зауважив секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький.

За його словами, підприємство вже виграло кілька тендерів на ремонт доріг у Черкасах. Зокрема новою технікою виконуватимуть ремонт вулиці Оборонної та третю чергу бульвару Шевченка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, підприємця підозрюють у привласненні мільйона гривень під час ремонту вулично-дорожньої мережі в Черкасах.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині збили 5 ворожих БпЛА

З ночі до ранку на Черкащині тривала повітряна тривога, під час якої оборонці неба відбили чергову повітряну атаку ворога....

Віра в дитячий талант: черкаський благодійник нагородив учасників конкурсу дитячого малюнка (ВІДЕО)

В офісі інвестиційного фонду «Олімп – гарант» лунає дитячий сміх. Тут зібралися переможці та учасники організованого фондом конкурсу дитячого...

Цікаве:

Три важливі питання про цифрову автоцивілку

Кожному водієві в Україні відомо, що сідати за кермо...

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи?

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи? Шкільні канцтовари —...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x