Новини90 черкаських рятувальників та 17 одиниць техніки чергуватимуть в...

90 черкаських рятувальників та 17 одиниць техніки чергуватимуть в Умані на Рош-га-Шана

-

- Advertisment -

Масове паломництво брацлавських хасидів до Умані цьогоріч припадає на період з 27 вересня по 7 жовтня. За попередніми оцінками, до районного центру Черкаської області очікується прибуття до 30 тисяч хасидів. До будь-яких надзвичайних ситуацій рятувальники готові. Про це повідомляє речник ДСНС в Черкаській області Костянтин Проценко у Facebook.

За висновками спеціалістів, найбільш вразливими для ймовірних надзвичайних подій залишаються будівля над похованням цадика Нахмана, синагога, наметове містечко та Осташівський став. Саме на цих об’єктах очікується найбільша концентрація людей. Будь-яка надзвичайна подія на зазначених об’єктах може викликати тисняву і паніку серед паломників, а відтак мати тяжкі наслідки.

Перед початком масового прибуття прочан, рятувальники проводять комплекс заходів, спрямованих на попередження та оперативне реагування на можливі надзвичайні ситуації. Зокрема під час виїзду до меморіального комплексу фахівці ДСНС відпрацювали плани та картки пожежогасіння, перевірили водопостачання релігійних об’єктів та гідрантів, розташованих на території компактного перебування прочан. 

З метою ознайомлення паломників із правилами пожежної безпеки Уманським районним відділом розроблені спеціальні пам’ятки англійською мовою та на івриті. Їх вручатимуть прочанам під час їхньої реєстрації. 

На період проведення масових заходів на території міста планується розгортання спеціального зведеного загону Управління ДСНС. До його складу буде залучено 17 одиниць оперативно-рятувальної техніки та 90 чоловік особового складу (пожежники-рятувальники, група піротехнічних робіт, відділення водолазних робіт, відділення радіаційного, хімічного та біологічного захисту).

Як повідомляв сайт vikka.ua, літня жінка загинула в пожежі на Черкащині.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині цієї ночі збили три ворожі БпЛА: уламки пошкодили інфраструктурний об’єкт

Минулої ночі в області пролунали тривоги через атаку ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. За попередніми...

У Черкасах затримали підозрюваного у крадіжці та зберіганні наркотиків

Днями на вулиці Надпільна поліцейські отримали повідомлення про ймовірну крадіжку мобільного телефону, банківської картки та речей черкасця. Про це...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x