Новини440 працівникам Черкащини підвищили зарплату

440 працівникам Черкащини підвищили зарплату

-

- Advertisment -

На Черкащині в ході проведення операції "Урожай-2014" 440 найманим працівникам підвищили заробітну плату. Про це інформують у прес-службі  ГУ Міндоходів у Черкаській області.

– Наразі на податковому обліку в Державній податковій інспекції у м. Черкасах перебуває 29 суб’єктів господарської діяльності – юридичних осіб, основним видом діяльності на 12 з яких є вирощування сільськогосподарської продукції.  На обробці земельних площ цих підприємств використовується праця 920 найманих працівників, – повідомляє начальник ДПІ у місті Черкасах Максим Криштопа.

За результатами заходів, проведених фахівцями інспекції в рамках операції, протягом квітня-серпня на 16 підприємствах було додатково укладено 151 трудовий договір, а 14 сільськогосподарських виробників підвищили 440 найманим працівникам заробітну плату.

Посадові особи сільськогосподарських підприємств зобов’язались додатково укласти 72 трудових договори за результатами 14 протокольних зустрічей з працівниками управління Міндоходів у серпні.

– Завдяки цьогорічній операції "Урожай" до бюджету міста надійшло понад 850 тис грн податку на доходи фізичних осіб та майже 3 млн грн єдиного соціального внеску. Легалізовано працю 52 найманих працівників, – зазначив Максим Криштопа.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x