Новини29,9 % виборців готові проголосувати за Порошенка, – опитування

29,9 % виборців готові проголосувати за Порошенка, – опитування

-

- Advertisment -

Згідно з опитуванням, проведеним "Українським демократичним колом", лідером президентського рейтингу на сьогоднішній день є Петро Порошенко. За нього готові проголосувати 29,9 % опитаних.

Опитування проводилося протягом 27 березня – 3 квітня 2014 року, частина його проведена ще до того, як стало відомо про відмову Віталія Кличка від участі у виборах, повідомляє "Обозреватель".

Згідно з проведеним опитуванням, якби вибори проходили в найближчу неділю, Юлію Тимошенко підтримали б 10,3 %, Віталія Кличка – 8,3 %, Сергія Тігіпка – 6,6 %, Олега Ляшка – 4,4 %, Михайла Добкіна – 3,9 %, Петра Симоненка – 3,7 %, Ольгу Богомолець – 3,1 %, Олега Тягнибока – 1,9 %, Святослава Вакарчука – 1,3 %, Анатолія Гриценка – 1,2 %, Дмитро Яроша – 1 %, Інну Богословську – 0,6 %, Рената Кузьміна – 0,1 %, Василя Куйбіду – 0,1 %. Вказали те, що не братимуть участь у виборах, 9,8 %, а 13,8 % не змогли визначитися.

Вибіркова сукупність репрезентує доросле населення країни і охоплює всі регіони континентальної України. Методом стандартизованого інтерв'ю "обличчям до обличчя" за місцем проживання опитано 1200 респондентів віком від 18 років. Статистична похибка вибірки без урахування дизайн-ефекту з вірогідністю 0,95 не перевищує ± 2,8 %.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські богатирі здобули 30 нагород на Кубку України з пауерліфтингу

У Києві відбувся Кубок України з пауерліфтингу та окремих вправ, який проводила федерація “Комітет пауерліфтингу України” (Ukrainian Powerlifting Committee...

На Черкащині дерусифікували автобусний маршрут (ФОТО)

На Черкащині провели дерусифікацію автобусного маршруту, який курсує між Черкасами та Багачево (колишнє Ватутіне). Так зміни відбулися завдяки втручанню...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x