НовиниБезпека159 окремий батальйон очолив новий командир

159 окремий батальйон очолив новий командир

-

- Advertisment -

159 окремий батальйон нашої бригади отримав нового командира. Ним став досвідчений офіцер, старший лейтенант Сергій Лугеря. Про це пишуть на сторінці 118 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ.

«Дякую Сергію Олександровичу за те, що попри надскладну ситуацію на цій ділянці фронту, взяв на себе відповідальність та без вагань очолив бойовий підрозділ. Бажаю на посаді командира батальйону вірних та сміливих рішень, військової удачі та сил в реалізації поставлених задач» – пишуть від імені командира 118 оБр ТрО підполковник Ярослав Попко.

Як пишуть на сайті Міністерства у справах ветеранів, уперше на фронт Сергій Лугеря  відправився у 2015 році. Був головним сержантом розвідувального взводу механізованого батальйону 128 бригади. Додому повернувся після отриманого поранення під Дебальцевим. Але нині він знову у лавах Збройних Сил захищає нашу країну.

Підприємництвом чоловік зайнявся після повернення із війни. Так, зокрема, у 2022 році почав розвивати власну справу із виробництва комбікорму для тварин та паливних пелет у селі Мошни та загалом на Черкащині.

У 2023 році лейтенанта Збройних сил України Сергія Олександровича Лугерю Президент України нагородив за особисту мужність, виявлену у захисті Державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання свого військового обов’язку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські рятувальники приїхали до маленьких пацієнтів онкоцентру

Зустрічі з дітьми для черкаських рятувальників є частиною постійної діяльності. На уроках безпеки дітей знайомлять з професією рятувальника. Напередодні...

Депутат із Черкащини розповів, скільки рушниць передала прокуратура і поліція

Депутат від Черкащини (Смілянський округ) Сергій Рудик, який нині служить у ЗСУ, розповів, скільки рушниць передали прокуратура та поліція...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x