НовиниЧеркасиДо опалювального сезону Черкаси готові на 96 % -...

До опалювального сезону Черкаси готові на 96 % – міський голова

-

- Advertisment -

Обласний центр практично готовий до зими. Про наслідки нещодавнього обстрілу росіян та про його можливий вплив на життєдіяльність міста, зокрема про готовність міста до опалювального сезону черкаський міський голова розповів в інтерв’ю чеському державному телеканалу Česká televize.

«До роботи в зимовий період підготовлено по місту 96% теплових мереж. Ми, як міська влада, робимо все для того, аби черкасці взимку були з теплом та гарячою водою. Щоб запобігти появі пошкоджень на тепломережах під час опалювального сезону, у місті проводяться гідравлічні випробування. Комунальне підприємство «Черкаситеплокомуненерго» до роботи в осінньо-зимовий період підготувало усі котельні і теплові пункти і 98% теплових мереж. Інший теплопостачальник – ВП «Черкаська ТЕЦ» ще продовжує випробування тепломереж і завершує ліквідовувати виявлені пошкодження», – повідомив Анатолій Бондаренко.

За словами мера Черкас, до зими готують також і інші комунальні підприємства, і житловий фонд. Управлінська компанія робить паспорти готовності будинків до опалювального сезону, ремонтує покрівлі та опалювальні системи тощо. Наразі ці роботи виконані більш, як на 80%.

КП «Черкасиводоканал» повністю підготував до роботи в холоди усі водопровідні і каналізаційні насосні станції. На випадок блекаутів підприємство забезпечене генераторами.

Читайте також:

Під час благодійного концерту у Черкасах зібрали більше 100 тисяч гривень

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Горить сміттєзвалище під Черкасами: ліквідацію пожежі ускладнює вітер

Під Черкасами загорілося місцеве сміттєзвалище. Воно розташоване за 20 км від міста. Зайнялись тверді побутові відходи на площі близько...

Патрульні в Умані виявили водія з підробленими документами

Учора екіпаж патрульної поліції в місті Умань зупинив автомобіль Audi A6 за перевищення швидкості на автодорозі М-05 Київ —...

Цікаве:

Літній відпочинок у каркасному басейні: як зробити правильний вибір

Літній відпочинок у каркасному басейні: як зробити правильний вибір Встановлення...

Характеристики ортопедичних матраців: погляд експертів

Кожна людина близько третини свого життя проводить уві сні,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x