НовиниЧеркащинаМолода канівчанка підкорила суддів у проєкті "Голос країни"

Молода канівчанка підкорила суддів у проєкті “Голос країни”

-

- Advertisment -

У неділю, 10 вересня, другий випуск європейського сезону шоу “Голос країни-13”, спільно з Польщею, вразив глядачів. Про це інформує Канівська міська рада.

Зіркові тренери – Юлія Саніна, Іван Клименко, Артем Пивоваров і Надя Дорофєєва – вибрали нових талановитих вокалістів у свої команди, і серед них була й канівчанка, 18-річна Майрамік Авоян.

На зображенні може бути: 1 особа

Під час виступу на сцені проєкту, Майрамік виконала пісню Cynthia Erivo – Stand Up, і всі чотири тренера обрали її. Однак для подальшого участі в шоу, дівчина вибрала команду співачки Наді Дорофєєвої.

На зображенні може бути: 7 людей, скрипка та динамік

Шлях до участі у цьому популярному музичному проєкті був тривалим для Майрамік. Вона почала займатися музикою з дитинства і навчалася у Канівській дитячій школі мистецтв. Виявилось, що її голос має яскравий тембр, який виділяв її серед однолітків. Також вона проявила себе як артистична, енергійна та цілеспрямована особистість.

На зображенні може бути: 11 людей та текст

Майрамік жила у Каневі до повномасштабного вторгнення росії, а потім разом із родиною переїхала до Німеччини. Там вона влаштувалася працювати в громадському харчуванні, де її вокальні здібності вразили європейських колег. Її друзі переконали Майрамік взяти участь у новому сезоні “Голосу країни”.

“Ми завжди підтримуємо зв’язок з Майрамік, тому ми знали, що вона хоче спробувати себе на великій сцені. І ми знали про те, що вона проходила прослуховування на проєкті в липні. Коли Майрамік зателефонувала і сказала: “Я пройшла!”, ця новина стала неймовірно радісною”, – розповідає Вікторія Воюцька, керівник-викладач дитячого театру естрадної пісні “Невгамовні” міського будинку культури.

Читайте також:

Черкаський школяр отримуватиме стипендію від Президента

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Боксерка із Черкащини битиметься з вірменкою за звання чемпіонки Європи

Черкащанка Тетяна Довгаль здобула перемогу у чвертьфіналі Чемпіонату Європи з боксу U-23. Далі - бій за звання чемпіонки Європи....

У Черкасах відмінили продаж кінотеатру: хто ініціював скасування аукціону

Сьогодні, 18 жовтня, у Черкасах мав відбутися аукціон із продажу будівлі колишнього кінотеатру «Романтик». Проте депутати Черкаської міської ради...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x