БлогиЗабувайте прізвище Войцехівський, я забуваю про вас». Як депутат...

Забувайте прізвище Войцехівський, я забуваю про вас». Як депутат Войцехівський погрожував мені та моїй родині

-

- Advertisment -
Одразу хочу зазначити, у мене на руках є запис розмови із Войцехівським, в якому прямо простежуються всі ці погрози на мою адресу, адресу мого мобілізованого чоловіка та сина ,якій має законну відстрочку і яку ми ,,вибивали” більше трьох місяців. «Забувайте прізвище Войцехівського, я забуваю про вас». «Як народний депутат я беру цю особу під свій контроль». «Не попадайся на очі»… І все таке ж в такому дусі.
В якості офіційної заяви та публічного попередження – народний депутат погрожує розправою. Я, мої рідні та близькі перебувають у адекватному стані, ми не збираємось здаватись чи впадати в депресію. Думок про суїцид у нас немає. Їздимо машиною обережно і по правилах. Якщо, не дай Бог щось зі мною чи моїми рідними станеться, в цьому буде винний депутат Войцехівський.
На записі також дуже добре чутно, що саме його так розлютило. І це, насамперед, моя викривальницька позиція як громадського діяча. Мовляв чого я вчепиалсь у справу фальсифікації висновку ВЛК щодо його сина, який «скоропастіжно» отримав висновок про непридатність і виключення з реєстру військовозобовʼязаних. Підкреслюю, мій син має законну відстрочку, так як його батько повернувся з цієї війни інвалідом 2 групи,має 80% не працездатності і немає інших дітей. Чоловік проходять службу у силах оборони, наразі перебуває в лікарні.Я відвідую військових у прифронтових регіонах ,як волонтер. Сотні мешканців Золотоноші повертаються до своїх рідних на щиті. А вгодований син нардепа в один момент став непридатним. Це, як мінімум, неетично. Ну і трохи історії про «наші особливі стосунки» із командою Войцехівського.
«Тащіть та не пущать» – принцип роботи команди Войцехівського у Золотоноші
У 2022 році, коли ми говорили що команда Войцехівського розкрадає військову гуманітарку, нам говорили «не качайте човен». Потім говорили – «а де ваші докази?» На зауваження, що не можна їздити на нерозмитнених машинах цивільним із оточення нардепа, чули «це ж такі дрібниці, а 2 з 3 машин такі поїхали на фронт». Подумаєш – обікрали державу на податки!… Після того, як зловили на гарячому нецільове використання стратегічних запасів пального, чули «машини родичів начальниці РВА виконують безпекові місії».
Всі розуміють, що це бред та звичайна корупція, але не було політичної волі розслідувати всі ці «шалості». І от зараз починає все вилазити. То син нардепа виявляється непридатним до військової служби в одну ніч. Тоді як сотні мешканців Золотоноші повертаються до своїх родин на щиті. То, відкриваються склади з гуманітарними вантажами, які 2 роки пиляться та поїдаються гризунами. Гризунами як справжніми, так і алегоричними – хомо сапіенс.
Коли ми про це говорили у 2022 році, на нас натравлювали спочатку ботів, потім правоохоронців. Цікаво, а що зараз скажете?
Ще до повномасштабки, в Золотоноші періодично спалахували скандали довкола діяльності Територіального центру соціальних послуг. То стало відомо про неіснуючих клієнтів, то штат роздутий, то дивні махінації із нерухомим майном окремих цільових аудиторій.
Сьогодні ми стикаємось з неймовірною по ступеню цинізму поведінкою працівників терцентру, які можуть дозволити собі святкування приватних подій у приміщенні центру тоді, коли все місто прощається із загиблими героями.
Додайте до всього цього численні антикорупційні розслідування щодо окремих членів команди Войцехівського як в міській раді, так і на рівні РВА.
Що ж таке сталося сьогодні, що вся брудна білизна команди Войцехівського полізла в публічну сферу? А виявляється що все просто. Ця білизна завджи висіла на видноті та смерділа. Просто віднедавна були відключені механізму захисту інтересів цієї команди. Це як в книжці Стругацьких – відключили башти психічного впливу, і всі побачили справжнє обличчя так званої еліти. Збоченці, покручі та злодюжки різного рівня. Тягнуть все, що попадеться під руки – бензин для волонтерів, гуманітарку для ВПО, памперси для старих самотніх людей, їхні квартири, землю громади, гроші з комунальних підприємств.
Внаслідок всіх цих махінацій, Войцехівський втратив підтримку партії Президента, був виключений з фракції. Тому зараз він перебуває, що називається «в активному пошуку» – вийшов в політичний тіндер, на полювання. Подейкують що у нього спочатку були плани спільно з Антоном Яценком формувати окремий політичний проект. Потім політична реальність змінилась, і Войцехівський увійшов в переговорний процес із «За майбутнє» та «Довірою». Там вчасно розібрались і дали облизня. І от зараз Войцехівський намагається сподобатися «Розумній силі», на базі залишків депутатів, орієнтованих на Дмитра Разумкова. Але в політиці, як і в звичайному житті діє правило репутації. Чим більше партійних господарів мав політик, тим менше він подобається новому партнеру. Занадто побитий життям та потасканий В.Войцехівський для політичного тіндеру. Про всяк випадок, хочу попередити кожного, хто готовий здати свою партійну франшизу на Черкащині цій команді. Усиновлюючи Войцехівського ви забираєте на себе всю історію його зловживань та корупційних дій. Увесь цей бруд з обдуреними пенсіонерами, які втратили свої квартири, з сином самого нардепа, який втік від армії, з розкраданням гуманітарки та пального.
Думай…ТЕ!
____________________________________________
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.
* з посту депутата Золотоніської міської ради Оксани Гіщіної в мережі Фейсбук
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаську лікарку підозрюють у підробленні медичних документів військовозобов’язаних

Черкаські поліцейські викрили лікарку однієї з медичних установ у службовому підробленні та фальсифікації діагнозів військовозобов’язаних. Про це повідомляє пресслужба...

У Черкаському районі перекриють рух через залізничний переїзд

З 20:00 26 вересня до 6:00 27 вересня у селі Ірдинівка, на виїзді зі Сміли в напрямку Черкас, перекриють...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x