НовиниПодатківці взялися виводити з "тіні" черкаських таксистів

Податківці взялися виводити з "тіні" черкаських таксистів

-

- Advertisment -

Упродовж серпня працівники Державної податкової інспекції у м. Черкасах спільно з патрульними Управління національної поліції м. Черкаси проводили заходи з виявлення осіб, які надають послуги з перевезення пасажирів (таксі) нелегально, повідомляє "Діловий регіон".

У результаті проведених перевірок виявили 17 осіб, які здійснювали перевезення пасажирів без державної реєстрації та без отримання необхідних дозвільних документів.

Таким підприємливим таксистам загрожує накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 тис. грн. до 34 тис. грн.) з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення чи без такої.

Під час перевірок фахівці додатково проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо наявних систем оподаткування, ведення обліку та звітності на різних системах оподаткування. Наголошується на спрощенні процедури державної реєстрації підприємницької діяльності.

"Внаслідок проведених заходів 23 нелегальних перевізників зареєструвалися суб’єктами підприємництва, в тому числі двоє – юридичними особами з видом діяльності перевезення пасажирів. Додаткові щомісячні надходження єдиного податку складуть близько 6 тис. грн., єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування – майже 4 тис. грн. Робота з виведення черкаського бізнесу з "тіні" триватиме й надалі", – зазначив начальник ДПІ у м. Черкасах Антон Царюк.

Як повідомляв сайт vikka.ua, податківця Черкащини підозрюють у хабарництві.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Патрульні Черкащини повернули додому двох літніх людей

Поліцейські Черкащини не припиняють надавати допомогу людям старшого віку, які загубилися. За останні вихідні було зафіксовано кілька випадків, коли...

На Черкащині водій моторолера керував транспортом після 400 грамів горілки: складено протоколи

У Городищі правоохоронці зупинили місцевого жителя, який керував мопедом у стані алкогольного сп'яніння та порушував правила дорожнього руху. Про...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x