Новини на ВІККАСпортивні новиниГравці «Черкаських мавп» провели майстер-клас для учнів 28 школи

Гравці «Черкаських мавп» провели майстер-клас для учнів 28 школи

-

- Advertisment -

Гравці «Черкаських мавп» змінили зал для тренувань. Замість Палацу спорту «Будівельник» вони зібралися у 28-ій школі. Такі метаморфози відбулися у рамках соціально-патріотичної акції «Вперед Черкаси, ми з тобою». Два форварди баскетбольного клубу Максим Пархоменко та Михайло Насеннік провели майстер-клас для наймолодших учнів цієї школи. Вдячних баскетболістів-початківців бачила кореспондентка ВІККА-НОВИН Наталя Кириленко.

«Черкаські мавпи» у 28-й школі провели майстер-клас для наймолодших учнів. Форварди баскетбольного клубу Максим Пархоменко та Михайло Насеннік, як і годиться, розпочали з розминки. Потому відпрацювали навички ведення м’яча. Далі спортивні розваги та різноманітні естафети. Саме вони і припали до душі юним школярам. А ще – танці та подарунки. Переможці конкурсів з рук баскетболістів отримали футболки з символікою клубу. А по завершенню веселого заняття – квитки на найближчі домашні матчі «Черкаських Мавп».
Ярослав, учень: «Мені сподобалось, що мені дали футболку, медаль класна мені попалась, мені сподобалося рукою бити м’яч, і моєму другу також попалася така ж футболка».
Гравець «Черкаських мавп» Михайло Насеннік має тренерський досвід в роботі з юніорами. Говорить, індивідуальний підхід до наймолодших спортсменів також має.
Михайло Насеннік, гравець БК «Черкаські Мавпи»: «Для такого возраста детей надо больше проводить в формате игр, те же обучающие упражнения им нужно давать в форме игры и они так быстрее будут понимать».

У перспективі «Черкаські Мавпі» проведуть майстер-клас в усіх черкаських школах. Яка саме стане наступною – поки що секрет.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Побив до смерті: жителя Черкас судитимуть за бійку

Повідомлено про підозру жителю м. Черкаси, який завдав тілесні ушкодження знайомому, від яких останній помер. Повідомляє Черкаська обласна прокуратура. Повідомлено...

Черкаська поліція розшукує водія, який збив людину і втік

У Черкасах поліцейські розшукують водія, який збив пішохода і втік з місця ДТП. Про це пише Поліція Черкащини. Сьогодні вранці...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x