НовиниІз багатоповерхівки на черкащанина впала бетонна плита: потрібна допомога

Із багатоповерхівки на черкащанина впала бетонна плита: потрібна допомога

-

- Advertisment -

Підійшов до будинку і вже почав розкладати інструменти, аж із даху багатоповерхівки "прилетіла" бетонна плита. 12 травня звичайний трудовий день для монтажника систем утеплення будівель Руслана Сича закінчився трагедією. 29-річного чоловіка, батька однорічної доньки, у тяжкому стані з місця події забрала "швидка". Наразі він перебуває у реанімації Третьої міської лікарні. 

"Нирку і селезінку видалили. Печінка вся пошита, в легенях набирається рідина. Час від часу приходить до тями. Раніше реагував на мене, просила пошевелити ногою чи кліпнути очима. А зараз тільки апарат реагує. Він без свідомості", – розповідає приголомшена подією матір Світлана Василівна.

Батько однорічної доньки Руслан Сич бореться за життя у Третій міській лікарні. Фото vk.com

Жінка пригадує: це було звичайне замовлення. Сина з напарником найняли утеплити фасад будинку по вулиці Руставі, 27. Вони підійшли до багатоповерхівки і почали розкладати інструменти, а із даху на них упала плита. Постраждав тільки Руслан, напарникові пощастило, бо був за півметра.

У Третій міській лікарні зазначають: пацієнт у вкрай тяжкому стані і нетранспортабельний. Наразі він перебуває на апараті штучного дихання. Першого дня він був забезпечений усіма необхідними медикаментами (ред. – відповідно до угоди між департаментом охорони здоров’я міськради та медзакладами міста перший день перебування пацієнта у невідкладних станах фінансується із бюджету Черкас).

Проте подальше перебування Руслана у лікарні потребує придбання препаратів за власний рахунок. Світлана Василівна вже отримала чималий список із медикаментів, які необхідні для лікування.

Банківські реквізити матері потерпілого: Приватбанк, 5168 7423 4666 5205 (Фіалковська Світлана Василівна).

Також Русланові може знадобитися донорська кров – 3+, яку можна здати у Черкаській обласній станції переливання крові по вул. Гоголя, 242.

Як повідомляв сайт vikka.ua, тридцятеро черкаських патрульних здали кров для постраждалих у автопригодах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Скандинавський антициклон приніс холодні ночі на Черкащину

Скандинавський антициклон приніс на Черкащину холодні ночі через циркуляцію північних вітрів, які постачають холодне повітря. Про це повідомляє Черкаський...

Над Черкащиною збили 13 ворожих безпілотників

У Черкаській області ніч минула під загрозою повітряних атак, проте без надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x