НовиниОчільник Черкащини може стати наступником Саакашвілі, – ЗМІ

Очільник Черкащини може стати наступником Саакашвілі, – ЗМІ

-

- Advertisment -

На крісло голови Одеської обласної адміністрації претендує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Він та ще два кандидати – очільник Львівської області Олег Синютка та губернатор Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський борються за крісло голови Одещини. Такі варіанти розглядають в Адміністрації Президента, пише одеське видання USI.online.

"Холодна зима, чергові спроби "розгойдати" регіон і, напевно, найважливіше – ухвалення бюджету області – ось ключові проблеми, які доведеться вирішувати новому очільнику області. Менше місяця залишилося до того, як ці проблеми "зваляться" на область. На відкритий конкурс на посаду глави ОДА банально немає часу – він триватиме кілька місяців і, ймовірно, буде відкладатися через новорічні свята. У кращому випадку, Одеська область отримає керівника лише в лютому", – пише видання.

Тому в кінцевому рахунку у Києві залишилося три варіанти, серед яких і очільник Черкащини Юрій Ткаченко, який активно просуває свою кандидатуру на посаду голови Одеської ОДА. Це, мовляв, пов'язано і з тим, що він сам родом із Одещини. 

"Народився в Болграді, а вищу освіту здобув в Ізмаїлі. Однак після цього перебрався до Черкас. Там він відкрив мережу супермаркетів, ринків і фермерських підприємств. Місцеву обласну адміністрацію Ткаченко очолює вже третій рік. Вважається лояльним до представників Адміністрації Президента. У гучних скандалах помічений не був", – дало характеристику Юрію Ткаченку одеське видання.

Як повідомляв сайт vikka.ua, очільник Черкаської ОДА очолив список найвідповідальніших керівників областей.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Пішов у засвіти екссекретар Черкаської міської ради та колишній в.о мера

Перестало битися серце відомого підприємця і колишнього секретаря Черкаської міської ради Анатолія Каленчука. Про це ЗМІ.сk.ua стало відомо із власних джерел. Поховання...

Черкащанка стала чемпіонкою світу з боксу за версією WIBF

Марина Мальована здобула титул чемпіонки світу з боксу за версією Women's International Boxing Federation (WIBF) у поєдинку, який відбувся...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x