Новини"Вільні демократи" пропонують наступного року не робити в Черкасах...

"Вільні демократи" пропонують наступного року не робити в Черкасах "євродворів" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Із пропозицією відмовитися від проекту "Євродвори", а натомість перейти до ремонту і облаштування загальноміських пішохідних доріжок та тротуарів виступили депутати фракції Партії вільних демократів у Черкаській міській раді. На переконання "Вільних демократів", "євродвори" себе не виправдали і це є неефективним витрачанням бюджетних коштів, повідомляє прес-служба ПВД.

"Мені довелося кілька разів виїжджати у двори до місцевих жителів, де робили так званий "євродвір". Жителі обурюються, вони вимагали від забудовників понизити чи підвищити бордюри, правильно укладати плитку. Претензій було багато. Ми маємо чимало скандалів по місту із цього приводу. Більше того, у нашому розумінні євродвір – це не лише плитка на пішохідних доріжках. Це і асфальтування прибудинкових заїздів, висадження квітників, облаштування дитячих та спортивних майданчиків, встановлення лав, урн та додаткового освітлення. А у нас із європейського – це лише вартість плитки", — зазначив заступник голови фракції Партії вільних демократів Олександр Згіблов.

Водночас фракція Партії вільних демократів пропонує зосередитися наступного року на ремонті пішохідних тротуарів. Таких треба зробити 40 км. Серед найбільш актуальних "Вільні демократи" називають тротуари на вул. Вернигори (в районі залізничного вокзалу), Смілянській, Пастерівській, Університетській, Можайського, Різдвяній, Волкова, бульв. Шевченка та інших.

"Ми маємо ситуацію, коли в середині житлових кварталів є пішохідні алеї: мікрорайон "Митниця", Південно-Західний район, район "Д", Хімселище. Цими доріжками користуються десятки тисяч громадян, але ці алеї навіть не мають асфальтного покриття. Тому є пропозиція зосередитися на тих доріжках, де справді ходять люди, а не на тих дворах, де живуть чиновники та депутати!" – заявив Олександр Згіблов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат просить Президента навести лад із продажем алкоголю в нічний час.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині цієї ночі збили три ворожі БпЛА: уламки пошкодили інфраструктурний об’єкт

Минулої ночі в області пролунали тривоги через атаку ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. За попередніми...

У Черкасах затримали підозрюваного у крадіжці та зберіганні наркотиків

Днями на вулиці Надпільна поліцейські отримали повідомлення про ймовірну крадіжку мобільного телефону, банківської картки та речей черкасця. Про це...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x