НовиниГолова Черкаської облради відкрив спортивний майданчик у рідній школі

Голова Черкаської облради відкрив спортивний майданчик у рідній школі

-

- Advertisment -

Новий навчальний рік учні Лисянської школи №2 зустрічають з подарунком, про який давно мріяли, пишуть "Вісті Черкащини". Тут напередодні Дня Незалежності урочисто відкрили новий спортивний майданчик із штучним покриттям. На церемонію відкриття прийшли всі, хто в міру свої зусиль і повноважень реалізовував важливий для навчального закладу і району проект.

"Діти зможуть тепер цілий рік не лише інтелектуально розвиватися, а й фізично. Спортивний майданчик для цього й призначений, щоб у будь-яку пору року пограти у футбол, з користю проводити свій вільний час. Та й спортивні таланти будуть тут народжуватися і прославляти Лисянщину та Черкащину. – сказав у вітальному слові один з ініціаторів проекту, випускник цієї школи, голова обласної ради Олександр Вельбівець. Він і перерізав символічну стрічку на вході до майданчика, зробив перший удар по футбольному м’ячу. В ролі воротаря виступив голова РДА, депутат обласної ради Володимир Павличук.

Педагогів, учнів та батьків також привітали голова райдержадміністрації Володимир Павличук, голова районної ради Ярослав Попко, перший заступник голови футбольної федерації області Володимир Фощій, селищний голова Олександр Короленко. Цього ж дня на майданчику відбувся футбольний матч з участю команд шкіл райцентру.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у психдиспансері на Черкащині урочисто відкрили капличку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x