Новини на ВІККАВіККА-новиниНадзвичайна пригода на Панському

Надзвичайна пригода на Панському

-

- Advertisment -

Надзвичайна пригода на Панському. Відразу двох людей там збив дизель-потяг. Це трапилося зранку. Один чоловік нині в лікарні в тяжкому стані. Інший – загинув на місці. Подробиці трагедії в Ольги Скорик.

Близько шостої ранку двоє рибалок йшли вудити на Дніпро. За півкілометра від черкаського мосту вони переходили колію, де не слід. Тут і втрапили під пасажирський дизель-потяг, що прямував на станцію Шевченка. Від удару обох рибалок відкинуло на кілька метрів. 44-річний загинув на місці. На рік старший товариш – вижив. Виною всьому густий туман і необачність, каже працівник станції.

Руслан Цьмоха, бригадир колії: «Метрів 50 була видимість. Тим більше тут така ділянка, що машини шумлять… поїзд, як іде, його не чути зовсім. Машиніст же високо сидить… та й було ще в сутінках, ще темно було».

Потерпілий зумів доповзти до загиблого товариша, взяти його мобільний і викликати швидку. Нині рибалка в реанімації Третьої міської. Його прооперували. Стан чоловіка тяжкий.

Ігор Білецький, зав. відділення хірургії Третьої міської лікарні: «У пацієнта забій грудної клітини справа, розрив правої легені та пневмоторакс. Операцію зробили, поставили трубочки і підключили до відсмоктувачів. Відкачується повітря із легень».

Правоохоронці проводять розслідування. Затримки в русі залізницею не було. Це вже другий нещасний випадок на дамбі за останні 5 років. Тоді поблизу Чапаєвки під колесами потяга загинули двоє рибалок.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині продовжить панувати тепла осінь – гідрометцентр

На Черкащині середній температурний фон 21°, що на 5° вище кліматичної норми, спостерігається вперше за 100 років метеорологічних спостережень....

З початку року рятувальникам Черкащини довелося ліквідовувати 472 пожежі в екосистемах

Порушення вимог пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах, самовільне випалювання сухої рослинності, недотримання заходів пожежної безпеки під...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x