Новини на ВІККАВіККА-новиниВихованці Золотоніської музичної школи виступлять на одній сцені з...

Вихованці Золотоніської музичної школи виступлять на одній сцені з українськими зірками

-

- Advertisment -

Вихованці Золотоніської музичної школи виступлять на одній сцені з корифеями української сцени. Спільний концерт вони дадуть уже наступного року. Для культурного життя Черкащини це стане справжньою подією. Між іншим, Золотоніська музична школа за свій вік уже виховала цілу плеяду відомих діячів мистецтва та культури. Навіть нинішній гендиректор Національного театру опери та балету Петро Чуприна – випускник Золотоніської музшколи. Про тих, хто торує дорогу юним талантам Черкащини, – далі в сюжеті.

Щороку у вихованців Золотоніської музичної школи звітний концерт. Це шанс показати своїм друзям, батькам і вчителям, чого вони навчилися за рік. Цього разу до виступів юні таланти ставляться особливо відповідально. Бо в залі – поважний гість.
Людмила Шара, викладач Золотоніської дитячої музичної школи: «Дети чувствуют какую-то ответственность. Для них это большая честь, когда к нам приезжают депутаты. И депутаты каким-то образом смотрят, чем дышит наша школа, чем могут они как-то помочь».
Народний депутат України Богдан Губський у музичній школі уперше. Але про неї, каже, знає ще з початку 90-их.
Богдан Губський, народний депутат України: «У мене був близький друг. Це – Петро Якович Чуприна. Він – випускник вашої школи, сьогодні – генеральний директор Національного академічного театру опери та балету України. Він мені розповідав із захватом про ті часи, коли навчався у вашій школі».
Золотоніська музична школа вже виховала цілу плеяду відомих діячів мистецтва та культури. Учні кажуть: тут панує особливий дух. А створює його колектив. Тутешні викладачі вміють розкривати дитячі таланти. Та от самостійно вирішувати матеріальні проблеми закладу їм не до снаги. Тому подарунку від нардепа – мультимедійному комплексу – радіють і діти, і дорослі.

Ігор Путинець, директор Золотоніської дитячої музичної школи: «Чесно скажу, він нам украй необхідний. Були такі моменти, коли ми позичали, просили, відбували на чужому. Зараз у нас буде свій. Він допоможе зробити концерти більш насиченими».
Та на цьому сюрпризи не закінчилися. Поспілкувавшись із викладачами музичної школи, Богдан Губський видав на-гора новий проект. Це при тому, що він вже реалізує на Черкащині масштабні програми для сіл і містечок – «Школа майбутнього» та «Духовність і культура».
Богдан Губський, народний депутат України: «Сьогодні народилася спільна ініціатива зі школою, щоб провести в наступному році серйозний концерт спільно з Національним театром опери. Цей концерт дав би юним талантам можливість показати себе, показати свої здібності».
Золотоніські таланти виступатимуть пліч-о-пліч із зірками української сцени у другому півріччі 2012-го. Щоб усе вийшло на високому рівні, тут обіцяють наполегливо готуватися.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Антициклон «SERKAN» приносить теплу та сонячну погоду на Черкащину

Завдяки антициклону «SERKAN» у регіоні збережеться сонячна і малохмарна погода з комфортними літніми температурами. Про це повідомляє Черкаський обласний...

На Черкащині ліквідували ще одне несанкціоноване сміттєзвалище

У відповідь на звернення громадян Екологічна інспекція зобов’язала Городищенську міську раду ліквідувати стихійне сміттєзвалище. Про це повідомляє Державна екологічна...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x