Новини на ВІККАВіККА-новиниГолоси пораховані – слуги народу обрані

Голоси пораховані – слуги народу обрані

-

- Advertisment -

Голоси пораховані – слуги народу обрані. Найчисельніша армія депутатів у Черкаській обласній радів регіоналів. Провладна партія здобула57 місцьв обласному парламенті. Найбільше регіоналів –32 – до обласної ради пройшли за мажоритарною системою. Як налаштовані на роботу новоспечені депутати з провладної більшості, знає кореспондентка ВІККА-НОВИН Ольга Скорик.

Для них вибори вже позаду. Колишній нардеп Наталія Горбенко та освітянка зі Сміли Софія Гнідая балотувалися за одномандатними мажоритарними округами. Обидві – у Смілі. Кажуть, ця кампанія була важкою через велику конкуренцію. Наталії Горбенко допоміг політичний досвід.
Наталія Горбенко, депутат Черкаської обласної ради: «Тільки маючи досвід великої роботи, політичної боротьби, досвід роботи організаційної з людьми і що люди мені повірили – це велика заслуга людей».
А Софії Гнідій допомогли рідні стіни.
Софія Гнідая, депутат Черкаської обласної ради: «Моє рідне місце. Я вболіваю за його долю, розвиток, за те, що відбувається в цьому місці».
Та спочивати на лаврах новоспечені депутатки Черкаської обласної ради від “Партії Регіонів” не збираються. За словами пані Горбенко, Сміла стала дотаційним містом, де не працюють майже всі підприємства.
Наталія Горбенко, депутат Черкаської обласної ради: «Ми, як депутати, не повинні втратити ту останню надію і довіру людейу тому, що вони нас обрали і повірили. Ми повинні багато чого для них зробити».

Розпочати роботу мажоритарники планують із вирішення трьох основних проблем. Зламані ліфти, розбиті дороги та неосвітлені вулиці.
Наталія Горбенко, депутат Черкаської обласної ради: «У Смілі дуже багато проблем, починаючи з ліфтів. 44 ліфти сьогодні не працюють у висотних домах. Частина людей на вибори не пішла, бо старенькі люди чи з дітьми не могли спуститися з дев’ятого поверху. З такого маленького прикладу можна сказати, що сьогодні дуже багато чого треба робити».
Софія Гнідая, депутат Черкаської обласної ради: «У мене є надія, що і в Смілі, і взагалі Черкаській області закінчився виборчий процес. Ми трошки в бік відкладемо партійні квитки і почнемо працювати разом, щоб і черкащанкам, і смілянам зокрема, почало житися краще».
Пообіцяли депутатки-мажоритарниці про виборців не забувати. І звітувати перед людьми, як мінімум, раз у півроку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині підвищиться хмарність і можливі локальні дощі на вихідних

Черкаська область знаходиться в теплому секторі циклону, що рухається на схід, приносячи тепле та сухе повітря з південними вітрами....

У жовтні в Україні розпочнеться найбільший фотоконкурс культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки» 2024

Із 1 по 31 жовтня відбудеться національний етап «Вікі любить пам’ятки» — найбільшого у світі фотоконкурсу об’єктів української нерухомої культурної...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x