НовиниЗаради наживи судимий черкащанин викрав велосипед

Заради наживи судимий черкащанин викрав велосипед

-

- Advertisment -

До чергової частини Звенигородського відділу поліції зателефонувала 47-річна жителька міста Ватутіне, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області. Жінка повідомила, що невідома особа декілька хвилин тому викрала її велосипед. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалось, потерпіла перебувала в будинку, як раптом почула гуркіт. Виглянувши, вона побачила чоловіка, який виходив з подвір’я з її велосипедом. Жінка намагалась наздогнати його, але крадій утік на велосипеді. Отримавши опис підозрюваного та велосипеда, правоохоронці розпочали пошуки правопорушника.

Проїжджаючи містом, працівники поліції на вокзалі побачили схожого за описом чоловіка та велотранспорт, який описала заявниця. Підозрюваного викликали до відділу поліції для свідчень. 36-річний раніше судимий чоловік розповів, що на крадіжку пішов заради власної наживи.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські правоохоронці встановлюють осіб, які сплюндрували меморіальну плиту загиблим воїнам УПА.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Звенигородщині лисиця покусала дитину

У Звенигородському районі лисиця покусала дев'ятирічну дитину. Потерпілій проводять щеплення проти сказу. Про це повідомляє Черкаський ОКЦПХ. У селі Поташ...

У Черкасах запрацював центр рекрутингу української армії

У приміщенні міської ради розпочав роботу перший у Черкасах центр рекрутингу української армії. Це місце, де кожен охочий може...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x