Новини на ВІККАВіККА-новиниДПІ звітує: план перевиконано більш ніж на 3 мільйони...

ДПІ звітує: план перевиконано більш ніж на 3 мільйони гривень

-

- Advertisment -

На більш ніж 3 мільйони гривень Державна податкова інспекція Черкас перевиконала надходження до місцевого бюджету. Такими є результати роботи міської ДПІ за 9 місяців цього року. Та разом із цим є і проблемні питання. Найбільше занепокоєння в податківців викликає податок на землю та на заробітну плату. Ці два показники визначено пріоритетними в подальшій діяльності податкової інспекції. Більше про результати роботи податківців за звітний період знають наші кореспонденти.

Днями в Державній податковій інспекції міста Черкаси відбулася підсумкова нарада за результатами роботи за 9 місяців цього року.
Людмила Гуріненко, начальник Державної податкової інспекціїв м. Черкаси: «За січень-вересень 2010 року забезпечили виконання розпису місцевих бюджетів, затвердженого радами, на 100,8%. Додатково надійшло до місцевого бюджету 3,1 мільйона гривень».
За звітний період до зведеного бюджету мобілізовано більше 700 млн. грн. податків і зборів.
Людмила Гуріненко, начальник Державної податкової інспекціїв м. Черкаси: «До державного бюджету показники доведенів сумі 516.3 млн. грн. Надходження становлять 356.9 млн. грн., виконання складає 69%».
Найбільш проблемним, за словами начальника міської податкової інспекції, залишається виконання двох показників: податку на заробітну плату та податку на землю.

Людмила Гуріненко, начальник Державної податкової інспекціїв м. Черкаси: «За останні місяці вже є деякі питання, що підприємці, фізичні особи, оформили землю, побудували там об’єкти, здають їх в оренду, а податок на землю не сплачують донині».
Окремо Людмила Гуріненко зупинилась на операції «Бюджет». Вона впроваджена з метою підвищення ефективності виявлення та усунення схем ухилень і мінімізації податкових зобов’язань. Упродовж терміну дії цієї операції проведено 33 перевірки суб’єктів господарювання. По 9 з них порушено кримінальні справи. До бюджету донараховано більше 50 мільйонів гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах запрацював центр рекрутингу української армії

У приміщенні міської ради розпочав роботу перший у Черкасах центр рекрутингу української армії. Це місце, де кожен охочий може...

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x