НовиниНазвано найпродуктивніших гравців "Черкаських Мавп" на екваторі Суперліги Парі-Матч

Названо найпродуктивніших гравців "Черкаських Мавп" на екваторі Суперліги Парі-Матч

-

- Advertisment -

Цього тижня в Суперлізі Парі-Матч команди відпочивають. За винятком сьогоднішньої гри в Одесі, де "БІПА" приймала "Хімік", клуби переводять, подих користуючись паузою в сезоні, пов’язаною зі зміною регламенту Кубка України. Цікаво, що для "Черкаських Мавп" ця пауза у сезоні якраз проводить екватор регулярного чемпіонату. Команда Максима Міхельсона відіграла 15 матчів з 30-ти, які потрібно провести клубам Суперліги напередодні плей-оф. Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Кращий за здобутими очками – Ігор Чумаков (12.3)

Є сенс поговорити про найрезультативніших виконавців "Черкаських Мавп". Після останніх двох матчів проти "Політехніки" та "Кремня" у складі черкасців змінився лідер за кількістю здобутих очок. Цю позицію Стейсі Девіс віддав Ігорю Чумакову. Український бігмен у середньому за гру здобуває 12.3 очок та близький до того, аби бути у десятці перших гравців Суперліги Парі-Матч, які здобули у регулярному сезоні 200 очок. Чумакову належить і рекорд результативності у команді – 26 очок в матчі першого кола проти "Кремня". Другий за результативністю у складі "Мавп" – Андрій Кальніченко (11.8 очок), а замикає чільну трійку – Стейсі Девіс (11.7 очок).

Кращий за підбираннями – Ігор Чумаков (6.7)

Кращим за кількістю здобутих підбирань у команді за першу половину регулярного сезону Суперліги Парі-Матч є також Ігор Чумаков, його середні цифри у цьому компоненті складають 6.7 підбирань за гру, а це одинадцятий показник у лізі. Недалеко відстав від цього показника Стейсі Девіс. Форвард "Мавп" у середньому за матч здобуває 6.1 підбирання, а у Олександра Сізова 5.2 відскоки за гру. Цікаво, що рекорд цього сезону за кількістю зібраних підбирань в одному матчі належить молодому Дмитру Скапінцеву. 18-річний центровий у грі проти "Хіміка" зумів взяти 16 підбирань!

Кращий за передачами – Олександр Сізов (4.7)

У десятку кращих асистентів Суперліги Парі-Матч, за підсумками першої половини регулярного чемпіонату, входить свінгмен "Черкаських Мавп" – Олександр Сізов. У середньому за гру у найдосвідченішого гравця задньої лінії черкасців 4.6 передачі. У топ-15 асистентів ліги входить і молодий Максим Мірошниченко, який віддає 3.8 передач за гру. Саме Максиму належить рекорд команди цього сезону за кількістю відданих передач в одному матчі. У грі проти "Волиньбаскету" Мірошниченко роздав 10 асистів.

Блок Чумакова та передача Мірошниченка у топ-10 епізодів тижня Суперліги Парі-Матч:

Як повідомляв сайт vikka.ua, дівчата-черлідери з Черкас стали призерами Кубку України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x