Новини на ВІККАВіККА-новиниМохаммедпур - селище близнюків

Мохаммедпур – селище близнюків

-

- Advertisment -

Індійське селище Мохаммедпур прославилося на весь світ. Бо там народжуються багато близнюків. Причому не тільки серед людей, а й тварин. Про такий феномен – далі в сюжеті.

На перший погляд, це – звичайне індійське селище. Умрі розташоване на півночі країни. Та все, що відбувається тут, нагадує сюжет шекспірівської п’єси «Комедія помилок». Курйозні ситуації тут трапляються майже щодень. А все тому, що шоста частина населення – близнюки.

Мохаммад Мустафа, місцевий житель: «Упродовж останніх 25-30 років тут народилося багато близнюків. Нині їх у селищі 108. Навіть корови народжують телят-близнюків».

Такий феномен – єдиний у світі. У селище Умрі постійно приїздять вчені з надією знайти причину незвичного явища.

Мохаммад Хасан, місцевий житель: «Усі близнюки з’явилися на світ тут природнім шляхом. Поблизу є чимало інших селищ, але там близнюків немає. Дослідники приїздили сюди до нас навіть із Хайдарабада. Вони брали кров у місцевих на аналізи, а також досліджували ґрунт та воду. Але пояснити феномен не змогли».

Поки вчені мізкують над загадкою природи, сумувати тут не доводиться. То батьки плутають дітей і перепадає невинному, то дружина плутає чоловіка, то кредитор не збагне, з кого стягувати борги. Одні близнюки навіть пошили в дурні поліцейських. Вони відбували покарання по черзі.

Батьки близнюків намагаються зробити їх хоч якось несхожими один на одного. Але це даремно: бо більшість із них вдягаються однаково та мають схожі імена.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x