НовиниБлагодійний фонд "Деликат" передав черкащанам більше 50 тисяч гривень...

Благодійний фонд "Деликат" передав черкащанам більше 50 тисяч гривень допомоги*

-

- Advertisment -

Благодійний фонд "Деликат" продовжує допомагати людям похилого віку, які не в змозі самі оплатити собі життєво необхідні речі. Також фонд збирає кошти на лікування важкохворих. Обсяг зборів та кількість людей, яким допомагає фонд, зростає. У квітні благодійні скрині розкрили для 11 осіб. Подробиці дізнавався сайт vikka.ua.

"Цього місяця нам вдалося зібрати 52 тисячі 492 гривні. Ми їх розділили на 11 осіб: вийшло по 4 тисячі 772 гривні на особу. Серед них онкохвора 2-річна дитина Діана Батій. Здебільшого ж допомагаємо пенсіонерам, які отримують мінімальну пенсію, що не покриває їхні витрати на комунальні послуги, медпрепарати. Наприклад, сьогодні одна з жінок, якій ми передали кошти, потребувала слуховий апарат. Одразу після отримання конверту вона пішла його купувати", – пояснив  директор благодійного фонду "Деликат", генеральний директор мережі "Деликат" Денис Буря.

5 осіб прийшли отримати допомогу особисто. Тим людям, які через хворобу чи обставини не змогли бути присутніми на врученні коштів, допомогу привезли додому.

Це вже друга передача коштів, яку проводить благодійний фонд.

"Ми збираємо кошти для конкретних осіб кожен місяць. Щоразу це нові люди. Минулого разу це було подружжя пенсіонерів. Їм фонд передав 22 тисячі 760 гривень. Зараз вдалося зібрати в 2,5 рази більше. У тому числі й за рахунок того, що ми збільшили кількість скриньок для збору коштів", – пояснив директор благодійного фонду.

Наразі 52 пункти по збору коштів встановлено у шести магазинах "Деликат". За словами Дениса Бурі, їх кількість буде збільшуватися.

Також він повідомив, що кожні два місяці фонд збиратиме кошти на лікування однієї особи.

"Цього разу плануємо допомогти викладачці ЧНУ ім. Б. Хмельницького Олені Меньших. Жінка бореться з онкозахворюванням. До нас по допомогу звернулися її колеги", – повідомив директор благодійного фонду.

Він подякував клієнтам мережі магазинів "Деликат" за довіру та чуйність.

"Девіз нашого проекту "Ваші дрібні гроші для когось не дрібниця". Скриньки стоять на касах. Покупці кладуть туди незначні для їхнього гаманця кошти, а в результаті виявляється сума, якою дійсно можна комусь допомогти. До того ж ми розробили сайт, до якого підключена платіжна система. Допомогу можна здійснювати там", – зазначив Денис Буря.

Директор мережі магазинів підкреслив, що благодійний фонд відкритий для співпраці з волонтерами та іншими організаціями.

"Ми будемо розширювати свою діяльність, шукаємо однодумців та розглядаємо різні ідеї", – сказав він.

Номер гарячої лінії Благодійного фонду "Деликат", куди можна звертатися по допомогу: +38(096) 033-05-05.

Також працює офіційний сайт фонду bf-delikat.com.ua. Там розміщена інформація про людей, яким збирається допомога, та звіти про витрачені гроші.

* Матеріал розміщено на правах реклами

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаській викладачці потрібна допомога в боротьбі з раком.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x