Новини на ВІККАВіККА-новиниУ Черкасах провели четвертий благодійний аукціон. За лоти виручили...

У Черкасах провели четвертий благодійний аукціон. За лоти виручили рекордну суму

-

- Advertisment -

Розщедрилися! У Черкасах провели четвертий благодійний аукціон. За лоти виручили рекордну суму. Вперше благодійники виклали з кишень 45 тисяч гривень. Гроші витратять на потреби малюків, від яких відмовилися батьки, та реабілітацію людей із особливими потребами. З молотка цього року пішли 19 картин. Який лот став найдорожчим, знає Ірина Гришко.

Найбільш успішним був другий аукціон. Тоді зібрали більше 20 тисяч грн., пригадує президент БФ «Наддніпрянський» Анна Харченко. Торік вторгувати лише половину цієї суми. Завдяки цим коштам допомогли дітям Придніпровського терцентру.
Ольга Магдич, психолог: «Виявляється, навіть раз на рік можна збиратися та підтримати так, що ці люди починають досягати своїх маленьких успіхів».
Цього разу, радіє організаторка аукціону, і гостей чимало, і лоти привабливі.
Анна Харченко, президент БФ «Наддніпрянський»: «Цього року найкраща добірка робіт за всі чотири роки».
Благодійникам запропонували придбати 19 робіт професійних і юних художників. Ще до початку заходу заможні черкасці придивляються до полотен, аби змагатися за них до кінця.
Сергій Ткаченко, депутат Черкаської міської ради: «Я вперше присутній тут. Деякі роботи мене відразу зацікавили, збираюся придбати кілька лотів, щоб гроші пішли на благо діток».
Уже за перший лот розгортається запекле суперництво між двома столами. Урешті, зі старту в 50 гривень паперовий шедевр семирічного художника залишається родині міського еколога Володимира Гусаченка. За картину «Птах» вони не пошкодували три тисячі гривень. За наступний лот так само йдуть тривалі торги. Картину «Кіт» купує черкаський бізнесмен за 5 тис. грн.

Ярослав Коваленко, учасник аукціону, бізнесмен: «Це робота нашої пацієнтки, і ми вирішили придбати її будь-що».
Чотири тисячі за вподобаний лот віддала родина обласної депутатки Світлани Трофімової.
Світлана Трофімова, учасник аукціону, депутат Черкаської обласної ради: «Цей лот хотіла моя дочка. Ми назвали високу ціну відразу та придбали картину. Вона називається «Радість», а це стиль нашого життя!».
Родина міського голови придбала одну із трьох представлених на аукціоні авторських масок.
Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «У нас точиться протистояння з людиною, яка придбала інші дві маски, і щоб третя не потрапила до його ресторану, то я доєднався до боротьби…»
Торги проводили блоками. У перервах товариство спілкувалося, розважалося піснею та танцями. Під час балу організатори нагородили партнерів аукціону та відзначили учасників конкурсу «Благодійник року». Серед численних організацій подяку отримав і телеканал «ВІККА».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Антициклон «SERKAN» приносить теплу та сонячну погоду на Черкащину

Завдяки антициклону «SERKAN» у регіоні збережеться сонячна і малохмарна погода з комфортними літніми температурами. Про це повідомляє Черкаський обласний...

На Черкащині ліквідували ще одне несанкціоноване сміттєзвалище

У відповідь на звернення громадян Екологічна інспекція зобов’язала Городищенську міську раду ліквідувати стихійне сміттєзвалище. Про це повідомляє Державна екологічна...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x