Новини на ВІККАВіККА-новиниУ Черкасах уже знають, як відзначатимуть День Перемоги та...

У Черкасах уже знають, як відзначатимуть День Перемоги та День міста

-

- Advertisment -

Менше пафосу – більше душевності. У мерії вже знають, як відзначатимуть День Перемоги та День міста. У планах – запровадити нові традиції, які б згуртували громаду. Анонсував майбутні проекти керуючий справами міськвиконкому Микола Кудрявцев. Про них у нашому наступному сюжеті.

У мерії активно готуються до святкування Дня Перемоги. Передусім, хочуть відійти від пафосних традицій. Натомість додати ноток душевності. Адже, переконаний Микола Кудрявцев, 9 травня – це день пам’яті.

Микола Кудрявцев, керуючий справами МВК: «Хотіли нагадати людям ті звичайні людські історії, які відбувалися у звичайних сім’ях, які через війну були розлучені, роками побачити один одного, почути».

Історії звичайних людей, взяті із фронтових листів, випускатимуть у відео- та аудіоформатах. Перші на місцевому телебаченні і радіо мають вийти вже на днях, обіцяє Микола Кудрявцев. До такої акції пам’яті збираються долучити й кінотеатри. Решта заходів на День Перемоги будуть традиційними. Святкова хода бульваром Шевченка, сусідські обіди у дворах, концерт у середмісті та салют. А о 12 годині дня містяни вшанують загиблих у війні хвилиною мовчання.

Микола Кудрявцев, керуючий справами МВК: «Я думаю, все місто могло б бодай на хвилину відволіктися від усього та вшанувати тих, хто загинув, не повернувся, став героєм».

Що ж до Дня міста, то традиційну програму заходів теж розбавлять новими розвагами.

Микола Кудрявцев, керуючий справами МВК: «Щоби згуртувати громаду, ми влаштуємо змагання між різними історичними районами міста, переможці яких стануть відомими й на цілий рік прикують до себе увагу».

Яку суму в мерії витратять на святкування цих червоних дат Микола Кудрявцев не назвав. Поки не відома. Сказав тільки, що загалом на всі святкові заходи цьогоріч у бюджет заклали 700 тисяч гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x