НовиниЗа добу на Черкащині виявили чотири нелегальні автівки (ФОТО)

За добу на Черкащині виявили чотири нелегальні автівки (ФОТО)

-

- Advertisment -

Під час відпрацювання Жашківського та Монастирищенського районів 23 березня працівники поліції виявили чотири іномарки з підробленими реєстраційними документами. Про це повідомили в управлінні безпеки дорожнього руху.

Правоохоронці зупинили автомобіль "Volkswagen Passat". Під час перевірки документів на автівку в поліцейських виникли сумніви щодо дійсності свідоцтва про реєстрацію, яке їм надав водій.

Цього ж дня під час перевірки авто "Lend Rover" та звірки з даними інформаційно-пошукової системи поліції правоохоронцями було встановлено, що автотранспорт знаходиться на території України з порушенням вимог митного законодавства.

Також нарядом поліції була зупинена для перевірки іномарка "Volkswagen Passat" з державним номерним знаком Волинської реєстрації, під керуванням місцевого мешканця. Надане для перевірки свідоцтво про реєстрацію на автомобіль виявилося з явними ознаками підробки.

Ще один факт правопорушення експлуатації транспортного засобу працівники превентивної діяльності ГУ НП виявили при зупинці автомобіля "BMW-520", під час перевірки документів по базам даних правоохоронці встановили, що номер кузова не відповідає запису в реєстраційних документах. Крім того, були виявлені явні ознаки підробки у свідоцтві про реєстрацію.

На місця подій були викликані слідчо-оперативні групи. Керманичів та транспортні засоби доставлено до відділів та відділень поліції. Події зареєстровані в журналі єдиного обліку.

Наразі за даними фактами проводяться слідчі дії, осіб, вина яких буде доказана, притягнуть до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Як повідомляв сайт vikka.ua, біля черкаської лікарні дівчина-водій "відправила" зустрічну автівку в дерево.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x