Новини на ВІККАЕкономічні новиниСуботник «ПриватБанку»

Суботник «ПриватБанку»

-

- Advertisment -

13 квітня працівники «ПриватБанку» не словом, а ділом довели, що зробити Черкаси чистішими можна власноруч. У місті вони провели свій щорічний «зелений» суботник. Акція – всеукраїнська. Цього дня прибрали парки, сквери та набережні у більш аніж півтори тисячі міст країни. До толоки долучались не лише банкіри, а й клієнти та партнери банку. Звільняти Черкаси від сміття вийшли близько 200 працівників банку та стільки ж добровольців. Попри похмуро-дощову погоду вони озброїлись необхідним інвентарем і взялись до роботи. Цього року приводили до ладу територію прибережної зони від долини троянд до парку «50-річчя». Бо це – найулюбленіші місця відпочинку черкасців. Працівник банку Андрій Голобородько вже назбирав цілий мішок сміття.

Андрій Голобородько, спеціаліст із кредитних карток: «Вот 10 минут прошло, а уже столько мусора!. Банки, бутылки. Видно, что люди хорошо гуляли».

Співробітниця «ПриватБанку» Неля Онищук прибирає непотріб уздовж узбіччя по Гагаріна. Каже: сміття знаходить здебільшого побутове. Кидають його сюди, ймовірно, мешканці тутешніх приватних домоволодінь.

Неля Онищук, старший спеціаліст роздрібного обслуговування населення: «Я сама живу в частном секторе, но себе такого не позволяю. Это местное свинство, плюс отдыхающие».

Попереду всіх і директор Черкаської філії «ПриватБанку» Віктор Шуршин. За годину назбирав уже не один мішок сміття. Приватбанківський суботник, каже, – це не якась рекламна акція чи разова подія. Це вже традиція.

Віктор Шуршин, директор Черкаської філії «ПриватБанку: «Проводить субботник весенний стало уже многолетней традицией, корпоративной культурой «ПриватБанка». На протяжении 16 лет мы делаем чище наш город, нашу страну».

Бажаючих прибрати свої міста з кожним роком лише більшає, радіють працівники «ПриватБанку». Лише в Черкаській області на суботник прийшли більше тисячі осіб. Упорядковували парки цього дня і в інших містах Черкащини – Шполі, Умані, Золотоноші, Звенигородці, Каневі та Чигирині. Завдяки «зеленій» ініціативі приватбанківці по всій країні щороку очищують понад 500 тисяч гектарів міських парків і зон відпочинку. Долучаються до прибирання і за кордоном. Цього року участь у суботнику від «ПриватБанку» взяли понад 250 тисяч осіб в Україні, Грузії, Латвії, Португалії та інших країнах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Антициклон «SERKAN» приносить теплу та сонячну погоду на Черкащину

Завдяки антициклону «SERKAN» у регіоні збережеться сонячна і малохмарна погода з комфортними літніми температурами. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x