НовиниЧеркащан застерігають не вживати неякісний алкоголь

Черкащан застерігають не вживати неякісний алкоголь

-

- Advertisment -

За останній тиждень в Україні від отруєння алкоголем померли 28 осіб: 18 в Харківській області, п'ять в Донецькій і п'ять – у Миколаєві. За попередніми висновками судово-медичної експертизи, причиною смерті є отруєння алкогольним сурогатом, що містив метанол ("технічний" спирт).

Про небезпеку вживання сурогатних алкогольних напоїв, виготовлених кустарним способом попереджає податкова міліція Головного управління ДФС у Черкаській області.

Вживання такої продукції загрожує здоров’ю споживачів, оскільки вона виробляється в антисанітарних умовах з недоброякісної або навіть небезпечної для вживання сировини.

Так, черкащан застерігають бути пильними та не купувати сумнівні алкогольні напої, характерні ознаки яких – імпровізована пластикова тара різних ємностей або інша нетрадиційна тара (bag-in-box), відсутність акцизних марок, дешева ціна, інше.

Черкащан просять інформувати про відомі їм факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів сумнівної якості за телефоном чергової частини головного управління ДФС у Черкаській області (0472) 339-195.

Нагадаємо, у зв’язку з випадками отруєння неякісними алкогольними напоями у різних регіонах України з летальними наслідками, на Черкащині створені та працюють у посиленому режимі робочі групи з цілодобового відпрацювання ринку обігу алкогольних напоїв та спирту.

Як повідомляв сайт vikka.uа, черкаський депутат просить обмежити продаж алкоголю.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

42-річна керівниця Черкаської обласної прокуратури написала заяву про звільнення

42-річна керівниця прокуратури Черкаської області Катерина Шевцова написала заяву про звільнення. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора України на...

На Черкащині від початку року зупинили майже 3 тисячі нетверезих водіїв

За 10 місяців 2024 року поліцейські Черкаської області склали 2 827 протоколів за керування транспортними засобами у стані сп’яніння....

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x