НовиниУ Черкасах відкрилася їдальня, як у Верховній Раді (ФОТО)

У Черкасах відкрилася їдальня, як у Верховній Раді (ФОТО)

-

- Advertisment -

Без пафосу, як у Києві, однак за такими ж бюджетними цінами можна попоїсти у "Трапезній", що в приміщенні облдержадміністрації. Попри те, що заклад працював кілька тижнів у тестовому режимі, центральний вхід для відвідувачів відкрили тільки 8 серпня.

Як розповідає адміністратор "Трапезної" Антоніна Прохоренко, в їдальні орієнтуються на європейську та українську кухні. Ціни дуже демократичні. Так, до прикладу, 200 грамів борщу чи 150 грамів картопляного пюре обійдуться у 4 гривні 50 копійок. Порція рагу овочевого (200 г) коштує 10 гривень 50 копійок. Найдорожчою другою стравою є плов зі свининою. За нього доведеться заплатити 15 гривень 40 копійок.

Традиційно дорожчими є м'ясні страви: 100 грамів котлети обійдуться у 15 гривень 80 копійок, стільки ж коштують і м'ясні тефтелі у сметанному соусі. Найдорожчою позицією у меню є стограмова відбивна з грибами. За неї треба віддати 18 гривень 20 копійок.

Був тут уже і голова облради Олександр Вельбівець, і очільник міста Анатолій Бондаренко. Ходять сюди обідати і обласні депутати та чиновники. Однак пані Антоніна наголошує: заклад відкритий абсолютно для всіх. Зокрема тут передбачили і банкетну залу для проведення свят.

З початку тестового запуску у "Трапезну" приходять близько 100-120 осіб щодня. Проте персонал сподівається, що невдовзі про них почуюють і кількість охочих попоїсти значно зросте.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасців не пригощатимуть кашею на День Незалежності.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Осіннє потепління на Черкащині: середа стане найтеплішим днем тижня

Після прохолодної погоди осінь потішила жителів Черкащини підвищенням температури до норми. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. Середній...

В Уманському районі рятувальники загасили пожежу трактора

21 жовтня в селі Теолин Монастирищенської громади на полі під час руху трактора виникла пожежа. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x